انجمن جامع مووبل تایپ فارسی
اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - نسخه قابل چاپ

+- انجمن جامع مووبل تایپ فارسی (http://forum.movable-type.ir)
+-- انجمن: مباحث دیگر (/forum-6.html)
+--- انجمن: موضوعات فنی در ارتباط با اینترنت و کامپیوتر (/forum-24.html)
+--- موضوعات: اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl (/thread-212.html)

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - shabnam - ۴ بهمن ۱۳۸۸ ۰۳:۵۵ عصر

اینجا توی اتاق دو تا کامپیوتر داریم و یه خط اینترنت
برای اینکه هر دو کامپیوتر از یه اینترنت Adsl استفاده کنیم چیکار باید کرد ؟
اگر میشه نحوه اتصال رو به طور دقیق توضیح بدید برام
ممنون میشم.

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - a.elyasi - ۴ بهمن ۱۳۸۸ ۰۵:۲۸ عصر

برای دریافت پاسخ این گونه موارد شایع، پیشنهاد میکنم ابتدا از جستجوی گوگل استفاده کنید، بعد به انجمنهایی با این مضمون برید و بعد .... سراغ انجمنی تخصصی که در مورد یک سیستم مدیریت محتوا هست بیاید ...

موفق باشید

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - Morteza - ۴ بهمن ۱۳۸۸ ۱۰:۵۸ عصر

با تشکر از الیاسی عزیز من سر نخ ها رو بهتون می دم شما برید با سرچ پیدا کنید .
دو تا راه دارید :
1 - یک مودم روتر دار تهیه کنید و از سوئیچ استفاده کنید .
2 - روی یکی از کامپیوتر ها دو تا کارت شبکه نصب کنید و با استفاده از حالت Nat اینترنت رو با سیستم دیگه به اشتراک بذارید .
بقیه ش رو با گوگل دنبال کنید

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - mAmluX - ۵ بهمن ۱۳۸۸ ۰۱:۲۰ صبح

در دسترس ترین روش و کم هزینه ترین بستگی به مشخص شدن دقیق نوع مودم، سخت افزار دو کامپیوتر و نیاز های آتی شما دارد.

اگر مودمتون هم Usb داره هم Lan ، هر یک را به یک کامپیوتر متصل کنید.
اگر مودمتون تنها Usb دارد مودم را به یک کامپیوتر متصل و دو کامپیوتر را از طریق کارت شبکه به هم متصل کنید
اگر مودمتون تنها Lan دارد یا مودم را با یکی از موارد بالا تعویض کنید یا یک عدد سوئیچ خریداری کنید مودم را به سوئیچ وصل کنید و دو کامپیوتر را به سوئیچ

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - shabnam - ۵ بهمن ۱۳۸۸ ۰۹:۲۸ صبح

خیلی خیلی ممنونم از همه دوستان
نقل قول: اگر مودمتون هم Usb داره هم Lan ، هر یک را به یک کامپیوتر متصل کنید.
مودم ما همینطوریه .هر دو رو داره . در این حالت ، هر دو جواب میده ؟ خیلی خوبه . تست میکنم . مرسی

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - Morteza - ۵ بهمن ۱۳۸۸ ۰۹:۴۷ صبح

USB و LAN همزمان در صورتي كانكت مي شن كه مودم شما داراي قابليت router باشه .
يعني يوزر و پسورد كانكشن رو مودم بگيره و كانكت بشه .
اگر نياز به ساخت كانكشن PPPOE روي كامپيوتر باشه نمي تونيد از يه مودم دو تا خروجي بگيريد .

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - shabnam - ۵ بهمن ۱۳۸۸ ۰۹:۴۹ صبح

نقل قول:usb و Lan همزمان در صورتي كانكت مي شن كه مودم شما داراي قابليت Router باشه .
از کجا میشه فهمید که این قابلیت رو داره یا نه ؟
نقل قول: اگر نياز به ساخت كانكشن Pppoe روي كامپيوتر باشه نمي تونيد از يه مودم دو تا خروجي بگيريد .
كانكشن Pppoe یعنی چی ؟

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - A R A S H - ۵ بهمن ۱۳۸۸ ۰۲:۰۷ عصر

نقل قول:از کجا میشه فهمید که این قابلیت رو داره یا نه ؟
مدل مودم شما چیه ؟
روی جعبه مودم و توی سایتش ذکر میشه.

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - shabnam - ۵ بهمن ۱۳۸۸ ۰۵:۰۶ عصر

A R A S H نوشته شده:مدل مودم شما چیه ؟
روی جعبه مودم و توی سایتش ذکر میشه.
[تصویر: 13106-2008-1-12-18-45-.jpg]
siemens ADSL-C110

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - Morteza - ۵ بهمن ۱۳۸۸ ۰۵:۲۹ عصر

شما براي وصل شدن به اينترنت روي سيستم تون كانكشن مي سازيد يا نه ؟

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - shabnam - ۵ بهمن ۱۳۸۸ ۰۹:۵۰ عصر

morteza نوشته شده:شما براي وصل شدن به اينترنت روي سيستم تون كانكشن مي سازيد يا نه ؟
آره . میسازم . مگر بدون کانکشن هم میشه ؟

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - Morteza - ۵ بهمن ۱۳۸۸ ۱۰:۲۴ عصر

shabnam نوشته شده:آره . میسازم . مگر بدون کانکشن هم میشه ؟
بله می شه ! بعضی مودم ها ( مودم های روتر دار ) یوزر و پسورد رو داخل مودم وارد می کنید و تنها کاری که باید بکنید اینه که کابل Lan یا Usb رو به سیستم وصل کنید .
در این حالت شما می تونید از Lan و Usb همزمان استفاده کنید .

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - Sooran - ۶ بهمن ۱۳۸۸ ۱۱:۳۷ صبح

خیلی راحت می تونی با یک دستگاه هاپ سویچ که قیمیتش بسته به جنس و تعداد پورت lan که ساپورت میکنه هست
معمولا قیمیتش بین 20 هزار تومان تا 90 هزار تومانه که واسه شما 20 هزار تومنی هم جواب میده
بعد خیلی راحت کابل ها را به اون وصل کنید
کامبل lan مودم وکابل های lan دیگر سیستم ها
مودم را به صورت دستی کانفیگ کنید
شماره آی پی مشترک اصلی در tcp/ip 4 سیستم را هم به شماره مودم تغییر دهید
[تصویر: switch-diagram.jpg]
[تصویر: GIGASWN-5PRT.jpg]

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - hajmohammad - ۶ بهمن ۱۳۸۸ ۱۲:۰۷ عصر

یه کار دیگه هم که میتونی بکنه فکر کنم اینه که :
با کابل کراس سیستم 1 و 2 را به هم متصل کنید .
و بعد سیستم یک رو به اینترنت وصل کنید . با یو اس پی
فکر کنم اینطوری از سیستم 2 هم بتونید از اینترنتش استفاده کنید

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - Morteza - ۶ بهمن ۱۳۸۸ ۰۷:۰۷ عصر

سوران جان ،‌ حالتي كه شما گفتي با مودم هاي روتر دار قابل اجراست .
حاجي كابل كراس هم برا اتصال دو تا استيشن هم نوع هست . مي شه همون حالتي كه توي اولين پستم گفتم ،‌بايد دو تا كارت شبكه روي سيستم بذارن و با هم Bridge كنن

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - aryan - ۶ بهمن ۱۳۸۸ ۰۷:۱۱ عصر

روشي كه hajmohammad گفت درسته. اما مشكلش اينه كه كامپيوتر دو فقط وقتي مي تونه از اينترنت استفاده كنه كه كامپيوتر يك روشن باشه.
اما تو روشي كه Sooran گفت، هر كامپيوتر به صورت مستقل مي تونه به اينترنت وصل بشه. و تازه بعدها مي تونه كامپيوترهاي ديگه اي رو هم ( بسته به تعداد پورت سوييچ)، بهش اضافه كني. مثلا مي توني بهش يك لپ تاپ وصل كني... فقط بدي اين روش همون هزينه سويچ هست.

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - hadi_nn - ۶ بهمن ۱۳۸۸ ۰۹:۰۵ عصر

بنده یه سوالی برام پیش اومد
اگه اون قابلیتی که مرتضی میگه داشته باشه پس با هاب یو اس بی هر چند تا بخوایم میتونیم وصل کنیم دیگه نه ؟

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - hajmohammad - ۶ بهمن ۱۳۸۸ ۱۰:۱۵ عصر

نقل قول:حاجي كابل كراس هم برا اتصال دو تا استيشن هم نوع هست .
یعنی چی ؟
خب الان اتصال دو سیستم از طریق کراس که مشکلی نیست ؟
اینترنتش رو هم از طریق یو اس پی متصل میشن
دیگه چرا دو تا کارت شبکه ؟

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - Morteza - ۷ بهمن ۱۳۸۸ ۱۲:۰۹ صبح

دو تا کارت لازم نیست در صورتی که مودم روتر داشته باشه !
اگه مودم روتر نداشته باشه و مجبور باشیم روی سیستم کانکشن بسازیم بعد اون وقته که نمی شه از دو تا پورت مودم هم زمان استفاده کرد .

هادی جان صرف یو اس بی بودنش مطرح نیست .
سوئیچ ها یک سری عملیات های دیگه ای هم انجام می دن ، مثلا آی پی گرفتن و آی پی دادن .

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - hajmohammad - ۷ بهمن ۱۳۸۸ ۰۸:۰۴ صبح

نقل قول: اگه مودم روتر نداشته باشه و مجبور باشیم روی سیستم کانکشن بسازیم بعد اون وقته که نمی شه از دو تا پورت مودم هم زمان استفاده کرد .
خب در روشی که من گفتم از دو پورت مودم استفاده نمیشه !
مد نظر من یه چنین چیزیه :
[تصویر: guko8twwrwfn0i1cn84c.jpg]

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - A R A S H - ۷ بهمن ۱۳۸۸ ۰۶:۵۸ عصر

یه همچین بحثی هم اینجا شده :

کد:
https://www.mypersianforum.com/showthread.php?t=29284

اتصال دو کامپیوتر برای استفاده از اینترنت Adsl - ReziOnline - ۹ بهمن ۱۳۸۸ ۰۸:۱۲ صبح

بحث دیگه اینجاست که چطور باید بطور همزمان از یک خط Adsl استفاده کنیم؟