ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرل - منابع فارسی
نویسنده پیام
siavashmusic آفلاین
Junior Member
*

Likes Given: 0
ارسال: #1
پرل - منابع فارسی
سلام

مدتی انجام یک پروژه خیلی بزرگ وقت و تایم من رو گرفته در بخش اجرایی میبایست بواسطه PERL , هوش مصنوعی -PROLOG رو روی php پیاده سازی کنیم

بخش برنامه نویسی php رو خودم همراه یکی از دوستان داریم انجام میدیم اما در بخش هوش مصنوعی یکی از همکاران ما نیازمند یک برنامه نویس پرل بود که آورد توی پروژه

حالا اینا رو گفتم چرا ؟ واسه اینکه در حد تیم ملی مالدیف از خودم بدم اومد که چرا پرل رو پیگیری نکردم
به همین دلیل از اونجایی که روحیه انزجار از آمریکا همیشه در خون ما هست تصمیم گرفتم یه حرکتی به سمت پرل داشته باشم

دوستان عزیز یه ریفرنس یه کتاب فارسی چیزی که بتونه ابتدا به ساکن مبانی ابتدایی رو ازش یادبگیرم لطفا معرفی کنند بقیش رو میزنم تو خط ایبوک

از طرفی گویا پرل خیلی خوب توی ایران داره کار میشه یعنی برنامه نویسانس در سطح استدانداری هستند برخلاف php که همگیر شده ولی همه روی یک سطح موندن اما ریفرنسی من پیدا نکردم !

[تصویر: 711489486.661.238832642.png]

[align=right]پی پال = 1020 تومان

[/align]
۲ بهمن ۱۳۸۷ ۰۹:۲۱ عصر
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
parazitt آفلاین
Senior Member

Likes Given: 0
ارسال: #2
پرل - منابع فارسی
بله دوست من پرل زبان گسترده ایه و انعتاف پذیر منابع زیادی برای پرل هستند من هم در اول راهم و تازه درام شروع می کنم فایل می زارم بلکه شروعی باشه برای شما ،خودم هم از همین فایل شروع کردم
http://www.megaupload.com/?d=VXWFZPX5
در ضمن پرل تا حدودی شبه به php و c است
برای کسب اطلاعات بیشتر می تونی به انجمن پرل به آدرس زیر مراجعه کنید:
ورود

۳ بهمن ۱۳۸۷ ۰۲:۱۴ صبح
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
Saleh آفلاین
صالح
MT LEGEND

Likes Given: 1
ارسال: #3
پرل - منابع فارسی
قروم فارسی هم داره لینکش یادم نیست

۳ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۰۶ صبح
Morteza آفلاین
Posting Freak

Likes Given: 12
ارسال: #4
پرل - منابع فارسی
parazitt نوشته شده:خودم هم از همین فایل شروع کردم
http://www.megaupload.com/?d=vxwfzpx5

فایلی که برا دانلود گذاشتی پسورد داره هادی جان
پسوردش رو داری ؟

[تصویر: ubuntu2_userbar.gif]
۴ بهمن ۱۳۸۷ ۰۴:۳۴ عصر
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: