ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هاست من فقط Ms Sql داره
نویسنده پیام
zeussonsy آفلاین
تازه وارد

Likes Given: 0
ارسال: #1
هاست من فقط Ms Sql داره
سلام. هاست من فقط اجازه ساخت ديتابيس Mssql رو بهم ميده‌. آيا رو اين ميشه مووبل فارسي ويندوزو نصب كنم؟اگه نه واسه نصبش بايد چيكار كنم؟
۵ آذر ۱۳۸۷ ۰۱:۵۹ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
Morteza آفلاین
Posting Freak

Likes Given: 12
ارسال: #2
هاست من فقط Ms Sql داره
خب حالا گیرم که مشکل تون با MsSql حل شد ! سرور تون پی اچ پی و پرل رو هم ساپورت می کنه ؟؟؟
بعید می دونم ! حالا پی اچ پی شاید ولی پرل رو گمون نکنم .
بهتره از هاست لینوکس استفاده کنید !

[تصویر: ubuntu2_userbar.gif]
۵ آذر ۱۳۸۷ ۰۲:۰۱ صبح
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
zeussonsy آفلاین
تازه وارد

Likes Given: 0
ارسال: #3
هاست من فقط Ms Sql داره
پي اچ پي رو كه مطمئنم ساپورت نمي‌كنه.يعني به هيچ وجه نميشه كاري كرد جز اينكه هاست لينوكس باشه؟Sad
۵ آذر ۱۳۸۷ ۰۲:۱۰ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
yasin308 غایب
یاسین

Likes Given: 1
ارسال: #4
هاست من فقط Ms Sql داره
شما اگر دقت کرده باشید، در هنگام دریافت فایل نصب مووبل تایپ، 2 گزینه در اختیارتون گذاشته میشه، یکی برای یونیکس، لینوکس و مکینتاش و دیگری برای ویندوز. گویند:«تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها»

[تصویر: 307z4g0.jpg]

امکان نصب مووبل تایپ بر روی سرور های ویندوز هم مقدور هست، این کار به دفعات انجام شده، منتها قبل از نصب باید پیش نیازها رو بررسی کنید. برای انجام اینکار قبل از نصب مووبل تایپ به صفحه Before You Begin برید، در اونجا لینکی وجود داره که شما رو به صفحه System Requirements هدایت می کنه. در اونجا اطلاعات کاملی در اختیارتون گذاشته شده تا قبل از نصب مووبل تایپ از ملزومات اون مطلع بشید.

وجود همه این ملزومات بر روی سرورهای لینوکس واستفاده عمده کاربران از اونها، باعث شده که اکثر استفاده کنندگان از مووبل تایپ از سرورهای لینوکس استفاده کنند. این مورد تنهادر مورد مووبل تایپ صادق نیست، چرا که اکثر سیستم های مدیریت محتوای سایت و فوروم ها و اسکریپت های رایج، پیش فرض هایی رو نیاز دارند که بر روی سرور های لینوکس ارایه میشند و در اکثر موارد کاربران نیاز به سفارش نصب یا پیاده سازی ماژول های دیگری رو ندارند.

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
۵ آذر ۱۳۸۷ ۰۲:۴۴ صبح
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
A R A S H آفلاین
آرش کمانگیر

Likes Given: 16
ارسال: #5
هاست من فقط Ms Sql داره
من تا حالا فكر مي كردم اين گزينه فقط تو فرمت فايل فشرده فرق داره كه مثلا مال لينوكس tar.gz هست و برا ويندوز zip !!!
پس فرق اينا تو سيستمشون هست !

۶ آذر ۱۳۸۷ ۰۵:۰۳ عصر
yasin308 غایب
یاسین

Likes Given: 1
ارسال: #6
هاست من فقط Ms Sql داره
a R A S H نوشته شده:من تا حالا فكر مي كردم اين گزينه فقط تو فرمت فايل فشرده فرق داره كه مثلا مال لينوكس Tar.gz هست و برا ويندوز Zip !!!
پس فرق اينا تو سيستمشون هست !

باید بگم همون چیزی که تا حالا فکر می کردی درست هست، اگر دقت کرده باشی من خلاف این رو نگفتم. سیستم همونه.......

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
۷ آذر ۱۳۸۷ ۰۵:۳۴ صبح
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: