ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارسال پست زمان بندی شده در مویبل تایپ 4
نویسنده پیام
mob_net آفلاین
Junior Member
*

Likes Given: 0
ارسال: #1
آموزش ارسال مطالب زمان بندی شده در موویبل تایپ

1- برای این کار ، ابتدا در داشبور مووبل تایپ خود ، مطالب خود را تمام و کمال وارد کنید.

2- بعد از قسمت انتشار (موجود در همان صفحه ارسال مطلب) گزینه زمان بندی شده را انتخاب کنید.

3- زمان و تاریخ دقیق زمانی را که میخواهید مطلب شما انتشار یابد را نیز تعیین کنید و مطلب را ذخیره کنید.

4- به کنترل پنل هاست خود بروید و به وارد بخش Cron Jobs بشید.

5- باید در این بخش ایمیل اصلی سایت را وارد کنید به عنوان مثال: "Admin@mysite.com" اگر از جیمیل و... استفاده کنید به نوعی کار نمی کنه! (مشکل اصلی بنده این بود)

6- در همین قسمت و زیر کادر ایمیل ، باید آدرس فایلی را که میخواهید اجرا شود را وارد کنید که باید برای انتشار مطلب خود در سر ساعت، آدرس زیر را وارد کنید:

کد:
/home/mydomail/public_html/cgi-bin/mt/tools/run-periodic-tasks
به جای mydomail یوزر سایت خود را وارد کنید.

تذکر:

اگر تنطیم کرده اید که سر ساعت 12 ظهر این مطلب ارسال شود باید در تنظیم زمان اجرای کرون در هاست خود زمانی بعد از 12 ظهر را وارد کنید برای مثال ساعت 1 ظهر را باید وارد کنید، برای این که وقتی این فایل از هاست اجرا میشود ، چک میکند که آیا مطلبی برای ارسال هست یا نه ، اگر شما در آن زمان مطالبی برای ارسال نداشته باشید اتفاقی نمی افتد ، برای همین باید کرون را چند دقیقه ای بعد از زمان انتشار مطلب خود تنظیم کنید.
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۳ اسفند ۱۳۸۸ ۰۸:۲۲ عصر توسط mob_net.)
۲۳ اسفند ۱۳۸۸ ۰۵:۴۵ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
The following 1 user Likes mob_net's post:
3yed_3yed
a.elyasi آفلاین
Super Moderator

Likes Given: 14
ارسال: #2
واقعا" جای تقدیر هست از شما

به جرات میتونم بگم 1 سالی هست کاربران این انجمن اگه سوالی براشون پیش بیاد و نتونن در 1 الی 2 ساعت این مشکل رو حل کنن یا بیخیال سیستم ام تی میشن یا میان به یه نفر پول میدن که واسشون این کار رو انجام بده ولی شما فکر کنم یه 4 روزی رو حد اقل صرف یادگیری این موضوع کردید و امیدوارم باقی دوستان که تازه با این سیستم آشنا میشن یه خورده مثل شما همت کنن ...

یه نکته ای که به ذهنم میرسه و اگر بتونید این کار رو انجام بدید مقالتون به سایت هم پین میشه این هست که آموزشتون رو همراه با عکس بزارید که بشه این مقاله رو وارد سایت اصلی هم بکنیم در غیر این صورت هم مشکلی پیش نمیاد و مقالتون در همین بخش باقی خواهد ماند ....

پ ن : پست شما اصلاح و به بخش مقالات ارجاع داده شد

موفق و پیروز باشید

سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست ...
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۳ اسفند ۱۳۸۸ ۰۶:۱۵ عصر توسط a.elyasi.)
۲۳ اسفند ۱۳۸۸ ۰۶:۱۰ عصر
The following 1 user Likes a.elyasi's post:
3yed_3yed
Farhad_2029 آفلاین
يك فرهاد

Likes Given: 36
ارسال: #3
تبریک میگم
جوینده همیشه یابنده است ...

۲۳ اسفند ۱۳۸۸ ۰۹:۳۸ عصر
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
mhentezari آفلاین
Senior Member

ارسال: #4
(نمی دونم میشه این سوال رو اینجا پرسید یا نه،)
اگر بخوایم که مووبل تایپ خودش زمان بندی کنه باید چیکار کرد؟
منظورم اینه که مثلا فرض کنید ده مطلب در لیست انتشار قرار دارند. حالا ام تی بیاد مثلا هر سه ساعت یکبار، یکیش رو پابلیش بکنه. میشه چنین چیزی؟

مردم دیده ما جز به رخت ناظر نیست
دل سرگشته ما غیر تو را ذاکر نیست
اشکم احرام طواف حرمت می بندد
گرچه از خون دل ریش دمی طاهر نیست
۲۷ اسفند ۱۳۸۸ ۱۱:۵۳ عصر
EhsanETS آفلاین
Posting Freak

Likes Given: 1
ارسال: #5
فقط یه مورد الان برام سوال پیش اومده.
من الان مطالب زمان بندی شده ی زیادی دارم می فرستم، اما اینکار رو نکردم و هیچ تنظیمی رو تو کنترل پنل انجام ندادم.
قبلا پی گیر بودم به این نتیجه رسیدم که برای نسخه 3 اینکار رو باید انجام داد و 4 نیاز نداره.
حالا نمی دونم چه جوریاس

ترا ای کهن بوم و بر دوست دارم...
گاه نبشته های من...
۲۸ اسفند ۱۳۸۸ ۱۲:۴۶ صبح
rasivell آفلاین
Member

Likes Given: 2
ارسال: #6
عرض سلام دارم خدمت دوستان عزیز من چند هفته ای بند بودم و میتوند ایجا ببینید. در این مدت که بنده تحریم بودم اقای mob_net (محسن جان) از دوستای وردپرس کار ما هستند که سوالات بنده رو تو انجمن مطرح میکردند و جواب میگرفتند و در اختیار من میگذاشتند و این اموزش رو هم که شما مشاهده میکند بعد از این که مشکل من حل شد گفتم برای جبران گذشته اینجا اموزش بدن و اقا محسن زحمتشو کشیدن و در اصل این اموزش از کارهای من است گرچه نا چیز ولی انشاالله کار ساز باشه

========================

در باره سوالات شما:

اقای
mhentezari که از اولین دوستان مووبلی من میباشند .. خیر ، البته تاجایی که من پیش رفتم به چنین چیزی نرسیدم و فکر نکنم چیز خواصی باشه و فقط کافیه شما یه سر بر تو پنل هاست همین و یک بار تعیین کنی که مثلا هر روز ساعت 2 بعد اظهر بیاد و پابلیش کنه و مطالبتون رو هم باید قبل از ساعت 2 بعد اظهر ارسال کرده باشید و همین .. هر روز خودش یک باز ساعت 2 کار میکنه و همه رو ارسال میکنه ..حالا اگه بخوای ساعت های دیگه باشه بازم مشکل نیست میتونی هر ساعتی رو تایینکنی..
برای این که متوجه شوید 2 بعد اظهر و شب رو جدا تعیین کنید و اشتباه نشه ، باید حواست به pm و am بودن ساعت ها باشه.. همین

=========================

دوست خوبمون اقای EhsanETS .. جالبه ..، فکر کنم اشتباه میکنید ویا همچین چیزی هم هست و بنده اطلاع ندارم... خوشحال میشوم اگر بلدید به ما هم بگید ... متشکر

پذيرش سفارشات سئو سايت شما

با اي دي من در ياهو تماس بگيريد:

ID: Rasivell
۲۹ اسفند ۱۳۸۸ ۰۴:۰۷ صبح
mhentezari آفلاین
Senior Member

ارسال: #7
rasivel عزیز!
ممنون که توجه کردی، اما فکر کنم درست متوجه عرض بنده نشدی.
ببین، فرض کن 20 تا نویسنده داری و اینا هر وقت حال بکنن میان و یک چیزی مینویسن! اما تو به عنوان مدیر سایت نمی خوای که مطالب هر وقت که اونها نوشتن منتشر بشهو بلکه می خوای مثلا بین publish شدن هر مطلب در سایتت، 4 ساعت فاصله باشه. خوب cron سایت رو تنظیم میکنی روی 4 ساعت اما در هر 4 ساعت فقط یک مطلب باید برای انتشار تنظیم شده باشه.
به عبارت دیگه، وقتی که نویسنده ای مطلبی رو می نویسه، باید نوشته اش توی یک صف انتشار بره و خود MT تنظیم بکنه که این نوشته کی منتشر بشه.
نمی دونم تونستم مطلب رو برونم یا نه.

مردم دیده ما جز به رخت ناظر نیست
دل سرگشته ما غیر تو را ذاکر نیست
اشکم احرام طواف حرمت می بندد
گرچه از خون دل ریش دمی طاهر نیست
۲۹ اسفند ۱۳۸۸ ۰۴:۲۰ عصر
The following 1 user Likes mhentezari's post:
3yed_3yed
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: