ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارسال مطالب زمان بندی شده
نویسنده پیام
mob_net آفلاین
Junior Member
*

Likes Given: 0
ارسال: #1
با سلام

من 10 هزار بار در انجمن جستجو کردم ولی متاسفانه چیزی نبود.!! من در مووبل تایپ 4.32 میخوام مطالب زمان بندی شده ارسال کنم .. خواهش میکنم یکی کمک کنه..!!!! به خدا قسم چیزی نبود که کار منو راه بندازه.. نمیشه ... مدیران محترم بجا مرحم زخم شدن خواهشا زخم را بد تر نکنن اجازه بدن ما مشکلمون حل بشه لااقل اگر ماداریم اشتباه میکنیم یکی بیاد درستشو بگه که توقع نداشته باشیم که جایی اموزش داده نشده .. همین جوری اختار الکی میزنن و میگن جستجو... ما جستجو کردیم نبوده امدیم تاپیک زدیم گناه که نکردیم..!!

یک نمونه جستجوی من این بوده..:

http://forum.movable-type.ir/-t6455.html...8%AF%DB%8C

ببینید خدایی ام متوجه میشه.!!؟؟؟ یه بنده خدا امده سوال کرده بعد چند نفر سر فشار به سرور درگیر شدن..!!! خوب شما بید از این تاپیک نا موفق چی میشه متوجه شد..

=========================

مشکل من اینه که ارسال به اینده رو میزنم بعد تاریخ 1 روز بعد رو میدم سیو میکنم...!! بعد سر ساعت و حتی 1 ساعت بعد از تاریخ و زمان مقرر هم هیچ اتفاقی نمیوفته..!!!!
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹ اسفند ۱۳۸۸ ۰۷:۲۵ عصر توسط mob_net.)
۱۹ اسفند ۱۳۸۸ ۰۷:۰۹ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
a.elyasi آفلاین
Super Moderator

Likes Given: 14
ارسال: #2
خیر شما هیچ گناهی نکردید ...
الان طبق قوانین شما رو باید بن کنم ولی با توجه به پیغامی که به من زدید و با توجه به اینکه نمیخوام فکر کنید که این موضوع بر حسب سو استفاده من بوده این کار رو انجام نمیدم ...
ولی به محض اینکه بنده و یا هر مدیر دیگری از شما خطایی ببینیم بن خواهید شد
وقتی میبینید کسی جوابتون رو نمیده یه خورده هم فکر کنید ببینید اصلا" موضوعی که بیان میکنید جای سوال هم داره یا نه؟!

امیدوارم خودتون با یه خورده زحمت و تلاش به پاسختون برسید
تاپیک رو بیشتر از این منحرف نمیکنم و لطفا" این بحث دنبال نشه

موفق باشید

سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست ...
۱۹ اسفند ۱۳۸۸ ۰۷:۲۹ عصر
mob_net آفلاین
Junior Member
*

ارسال: #3
شما بزرگ وارید ...

ببیند من تمام کار ها را میکنم ولی به نتیجه نمیرسم..!!
برای اثبات حرفام به متن زیر توجه کنید

من لینک های زیر رو خوندم..!!!

http://forum.movable-type.ir/-t6455.html
این رو که گفتم اخرش دعوا شده

-----------------------------------

http://forum.movable-type.ir/-t668p5.html

این هم که 5 تا صفحه است که اصلا ادم هیچی متوجه نمیشه و طرف بعد چند روز امده گفته که اقا درست شد..!! خوب اگر همه تابع قوانین هستند باید یکی به اون اقا گوش زد میکرد که چیکار کردی درست شد و بیا این جا بگو تا دیگران هم بدونن... و اگر غیر اینه باید عرض کنم که این انجمن هیچ سودی نداره میدونید چرا ..؟ چون دقیقا کاربر امروزی (بعد سه سال) همان مشکل موجود در سال 2007 رو هم دارم یعنی این لینک بالا در سال 2007 ایجاد شده و به جایی نرسیده و امروز که کاربران میان باز هم این مشکل رو دارند پس این انجمن چه سودی داره.. البته ببخشیدا....

خوب شما بزرک واری کن و یا هر کس دیگه اگر میدونه راه این کار چیه منو راهنمایی کنه..! منم بیش از این مزاجم نشم...

لطفا کمی حوصله به خرج بدید و ما رو تحریم نکنید ما کوچیک همه هستیم..
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۰ اسفند ۱۳۸۸ ۱۲:۱۱ صبح توسط mob_net.)
۱۹ اسفند ۱۳۸۸ ۰۹:۰۸ عصر
a.elyasi آفلاین
Super Moderator

ارسال: #4
نقل قول:خوب اگر همه تابع قوانین هستند باید یکی به اون اقا گوش زد میکرد که چیکار کردی درست شد و بیاد این جا بگو تا دیگران هم بدونن... و اگر غیر اینه باید عرض کنم که این انجمن هیچ سودی نداره میدونید چرا ..؟ چون دقیقا من کاربر همان مشکل موجود در سال 2007 رو هم دارم یعنی این لینک بالا در سال 2007 ایجاد شده و به جایی نرسیده و امروز که امصال من میان باز هم این مشکل رو دارند پس این انجمن که سودی داره.. البته ببخشیدا....

کجای قوانین ذکر شده اگه کسی مشکلی پیدا کرد و به نتیجه رسید باید حتما" پاسخگو باشه که چطور به نتیجه رسیده؟ یا اینکه اگر نگفت مدیر وظیفه داره که از طرف مقابل بپرسه؟ میشه لینک بدید من هم بخوانم؟
اینکه این انجمن سود دار هست یا نیست؟ میتونید پستهای اشخاصی که قبلا" در این انجمن بودن و بعضا" هستن و الان میتونم به جرات بگم پایه های وب فارسی رو تشکیل دادن رو ببینید که از چه جایی به کجا رسیدن و باز هم میتونم به جرات بگم که یکی از اصلی ترین راه های موفقیتشون کسب تجربه در این انجمن بوده در ضمن همت خودشون
دوست عزیز کلا" پایه این انجمن به این شکل نیست که شما یه سوالی بپرسید و دقیقا" جواب رو بدون هیچ دردسری بگیرید میتونید با مشاهده تک تک تاپیک ها به این موضوع پی ببرید و اگه تا الان شما پاسختون رو گرفته بودید این انجمن میشد یک انجمن سود دار و مطمئن باشید همچین اتفاقی نمیافته و نخواهد افتاد...

نقل قول:لطفا کمی حوصله به خرج بدید و ما رو تحریم نکنید ما کوچیک همه هستیم..
یقین بدونید ما حوصله کافی رو داریم و اصلا" قصد اذیت و آزار کاربرانمون رو نداریم این شما هستید که با کمی حوصله بیشتر و کار بیشتر به هدفتون میرسید

و اما در مورد سوالتون من به شخصه تا به حال با این موضوع تجربه ای ندارم ولی دو تاپیک پیدا کردم که یکیش رو خودتون پیدا کردید و فکر میکنم مشکلی نداره و دومی هم واسه ورژنهای قدیمی ام تی هست که با توجه به پی اچ پی بودنش بعید میدونم مشکلی داشته باشه:

+ , +

در تاپیک اول ذکر شده که باید تنظیمات Cron Jobs رو فعال کنید آیا شما به دنبال این موضوع رفتید یا خیر؟

پ ن : یه لطفی در حق من و بقیه خوانندگان این تاپیک و باقی تاپیک هاتون بکنید که بعد از تایپ یه دور نوشتتون رو خودتون بخونید صرف نظر از اینکه غلط املایی متعدد هست جمله بندی و غلط هایی تایپی هم بسیار در نوشتتون دیده میشه اینجوری طرف مقابلتون بهتر متوجه نوشته شما میشه و بهتر میتونه کمکتون کنه

موفق باشید

۱۹ اسفند ۱۳۸۸ ۱۱:۱۹ عصر
mob_net آفلاین
Junior Member
*

ارسال: #5
سلام متشکر..

من اینا رو پیدا کردم و اینجا قرار میدم تا کاربران اینده بیان و اینو ببینن و انشاالله مشکلاتشون حل بشه..

==============================
http://weblog.azemat.com/archives/005516.php

http://forum.movable-type.ir/-t3804.html

==============================

من خودم هنوز تست نزدم و دارم میرم انجام بدم گفتم اول منابع خودمو اینجا بزارم تا یادم نرفته..Smile
۲۰ اسفند ۱۳۸۸ ۰۱:۱۴ صبح
mob_net آفلاین
Junior Member
*

ارسال: #6
سلام ..من دوباره امدمSad

من الان دقیقا چندین ساعته دارم تست میزنم ولی نمیشه..!!

یکی میگه از نسخه 3 به بعد نیازی به تنظیم کرون نیست..!!

خوب بدون تنظیم که ارسال نمیشه ، یعنی سرمان میاد توی لیست انتشار شده ها ولی توی سایت چیزی نیست.!! و کنار مطالب عکس یک ساعت رو کشیده و نوشته چند دقیقه پیش منتشر شده ولی هیچی توی سایت نمیاد..!!

نقل قول:home/mydomail/public_html/cgi-bin/mt/tools/run-periodic-tasks/
این رو هم تست زدم:

نقل قول:cd </home/mydomain/public_html/cgi-bin/mt/>; ./tools/run-periodic-tasks
الان من نمیدنم دیگ باید چیکار کنم..!!

اگر کسی میدونه مشکلم چیه منو راهنمایی کنه..

من کروه رو تنظیم کردم سر ساعت 12:15 اجرا بشه و .. و از اون ور پست خودم رو روی ساعت 10:40 ست کردم البته بگم که pm. am هم حواسم بوده و درست زدم .. ولی اتفاقی نمیوفته.ی.!!:confused:
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۰ اسفند ۱۳۸۸ ۰۱:۴۱ عصر توسط mob_net.)
۲۰ اسفند ۱۳۸۸ ۰۱:۳۰ عصر
mob_net آفلاین
Junior Member
*

ارسال: #7
سلام دوستان من خیلی کارم لنگه... اصلا نمیشه..!!؟

من حتی رفتم کاری کردم ک هر 30 دقیقه یک بار هم این کارون کار کنه و بازهم نشد..!!

دو تا سوال داشتم که اگه یه جون مرد بیاد جواب بده خیلی ممنون میشم..

1-اصلا نمیشه کاری کرد که بدون این کارون این کار ما راه بیوفته؟ (یا یک راه مطمعا تر..؟).. این نسخه های جدید جیزی ندارند؟

2-از کجا بفهمم که اصلا کارون داره سر ساعت اون فایل رواجرا میگنه..!!؟
۲۰ اسفند ۱۳۸۸ ۰۵:۵۲ عصر
mob_net آفلاین
Junior Member
*

ارسال: #8
سلام..

یکی کمک کنه خواهشا..!!Sad
۲۱ اسفند ۱۳۸۸ ۰۷:۰۷ عصر
mob_net آفلاین
Junior Member
*

ارسال: #9
سلام

من با مدیر هاستینگ صجبت کردم گفت که عمرا این دستور هایی که شما وارد کردید اجرا نشه..!!!! هر کی بهت داده چیزی بلد نبوده..!! متاسفانه چون از هاستینگی که ما هاست گرفته بودیم خودشون رفتن ماموریت و مارو سپردن به دست همکاراشون ، برای همین این نامردا درست جواب نمیدن فقط گفتن این دستور اشتباهه...!!!

حالا توی پست بالای من یکی نگاه کنه ببینه من دستورام مگه مشکل داره ..!!جون مادرتون یکی جواب بده من با ترس و لرز میام اینجا سوال میپرسم ، میترسم باز یکی ناراحت بشه..!!Sad

اصلا این فایلی که ما توی کرون ادرس دهی میکنیم چرا هیچ پسوندی نداره.!!؟ یعنی .php . و یا .cgi نیست..!؟
۲۳ اسفند ۱۳۸۸ ۰۵:۱۷ عصر
a.elyasi آفلاین
Super Moderator

ارسال: #10
[url="http://forum.movable-type.ir/4-t7187.html"]ارسال پست زمان بندی شده در مویبل تایپ 4
[/url]

۲۳ اسفند ۱۳۸۸ ۰۶:۱۱ عصر
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: