نقل قول:بعد از اینکه قالب هایی که برای فروش گذاشته شدن ، متنشو آپ کردم ، سیل ایمیل های از این و اون سرازیر شد ، من نمی دونم قالب وردپرس و دیتالایف به انجمن کاربران مووبل تایپ چه ربطی داره !!
دزد که به دزد بزنه شاه دزد پسر جان
نقل قول:باز صد رحمت به انجمن وردپرس فارسی که یه تاپیک بی مورد زده میشه سریع قفل یا حذف میشه ، انجمن ام تی مثل اینکه آزاده از هر موضوعی میشه تاپیک زد
نطق زیبایی داری عزیزم به بخش های انجمن دقت کن، بعد اگر تونستی فکر کن، اگر باز هم توانایی واست موند ادامه بده نطق کردن
نقل قول:این قالب هم یه ۲۰ تایی طراح پیدا کرد
این مورد برمیگرده به همون بند اول که براتون توضیح دادم (شاه ...)
نقل قول:خطاب به کاربران موویبل تایپ عرض می کنم تو تاپیک ” نقض قانون کپی رایت ” : ” همونجا در مورد سیستم های دیگه هم بزنید ، که مثلا دلفین نسخه ی ۷ و ای جکسش اومد بیرون ، بر و بچ بریم گروهی میل بزنیم به طرف [color=#333333]…. !![/color] ”
ممنون از یاد آوری از امروز شروع میکنیم
نقل قول:از آقای امین تبریزی (!) هم میخوام که ادامه ی ایمیل های زده شده رو تو همون انجمن ارسال کنن ( البته بدون کم و کسر و تحریف )
همین که میتونید تحریف رو تو جملاتتون بکار ببرید بسی منو خوشحال کردید چون شما این کلمه رو کامل به قتل رسوندید.
ممنون میشم شما یه نسخه بدون تحریف واسه ما بذاری
نقل قول:خلاصه با توافق ایشون و اینکه گفتن اصلا براشون مهم نیست که قالب تو نت پخش بشه ( البته از اون ۱۰ ، ۱۲ تا میلی که سند کردن معلوم بود ) ، ما هم کوتاهی نکردیم و قالب رو به صورت رایگان در اختیار بقیه قرار دادیم که به قول ایشون نه دیگه گرفتار بیمارستان شیم و هم اینکه تر و خشک با هم بسوزه ( آره )
خب نکنه شما پست اول آقای امین تبریزی رو دیدید که نوشتن قراره بچه های این انجمن واستون گل ریزون کنن که این کارو کردید؟
اگر آره که شوخی کرد ایشون، پیشنهاد میکنم همین الان پستها رو بردارید چون از گلریزون و.. خبری نیست این 25 تومن ها هم که از دستتون بره که دیگه هیچی ...
نقل قول:فقط اینکه قول ما قول هست و روشم وایسادیم
کدوم قول؟ دزدی مجدد؟
نقل قول:منتظر سیل دوم ایمیل های گروهی عزیزان گرامی هستم
1. یوزر پسورد اگه دارید از ایمیلتون بردارید
2. این دفعه سیل میزنه ایمیلتون رو میترکونه موظب باشید.
نقل قول:فقط اینکه سعی میشه قالب های بعدی هم که گذاشته میشه دیگه فروشی نباشه و مستقیم کاربران دانلود کنند.
شما از دنیای وارز هم بیرحم ترید!
نقل قول:کسانی هم که این قالب رو خریداری کردن ، باید بگم که شرمنده ، به زودی یه قالب طراحی میشه و به ایمیلتون سند خواهد شد.
خوش بحالشون 25 تومن دادن دو تا قالب دزدی میگیرن اونا از شما هم شاه ترن در مورد بند اول
نقل قول:با تشکر فراوان از خدمت کاربران زحمت کش mt !
تمام خستگیم سر ظهری از تنم رفت بیرون مرسی
خطاب کلی به ایشون:
کارتون اشتباه هست. تا در مورد چیزی مطمئن نشدید بیخود نطق نفرمایید.
ممنون
خطاب به بچه های انجمن:
با توجه به موارد این چنینی که زیاد دارم میبینم این گونه افراد اصلا" و ابدا" و مطلقا" با صحبت درست نمیشوند.
تنها پیشنهادم این هست که صبر کنید ...
خواهیم دید ...