ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راه حل حذف خودکار فایل های core در مووبل تایپ ، تمامی نسخه ها-م
نویسنده پیام
Pouya آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

Likes Given: 3
ارسال: #1
فک کنم دیروز یا پری روز بود که در این وبلاگ نظر دادم ، از نظر من خیلی از صحبت های ایشون و خیلی های دیگه درست نیستن و بر می گرده به عدم داشتن اطلاعات کافی در مورد یک سری مسائل و نه تعصب و احساسی بودن بنده!

به هر حال بعد از حدود یک روز یا دو روز ، پاسخی برای تنها مشکلی که بیشتر از همه باعث اذیت شدن دوستانی که با مووبل تایپ کار می کنند ، پیدا کردم.

فایل های core با پسوند نقطه یک عدد خاص مثل 5678 زمانی ایجاد می شوند که سرور شما شلوغ باشد ، لود سی پی یو بالا برود و در perl کرش صورت گیرد ، این فایل که معمولا به حدود 30 مگ یا بیشتر می رسد ، اطلاعات کرش را در خود ذخیره می کند.

جهت جلوگیری از این فایل به چند نکته زیر توجه کنید:

از پابلیش مداوم و بی خود نوشته های خود مخصوصا وقتی تعداد آنها بالا است در ساعات پر ترافیک روز خوداری کنید.
یک سری رباط ها به موتور جستجوی شما می چسبند و مدام کلمه هایی را در آن سرچ می کنند ، از طریق مراجه به بخش وضعیت سیستم ، و مشاهده لوگ سیستم می تونید ای پی این جستجوگر ها را مشخص کنید و آن ها را بن کنید.
فایل comments.cgi و mt-tb.cgi می تواند فشار زیادی به سرور بیاورند ، وقتی از جانب اسپمر ها مورد حمله قرار گیرند ، می توانید آنها را تغییر نام دهید ، تا کمتر مورد حمله قرار گیرید.

اما با همه این موراد ، اگر بخواهید فایل های کور به صورت خودکار حذف شوند ، می توانید از این روش استفاده کنید:

ابتدا یک فایل php ایجاد و دستورات زیر را در آن قرار دهید:
کد PHP:
<?php

$dir 
"/home/sample/public_html/cgi-bin/mt/";

// Open a known directory, and proceed to delete core files!
if (is_dir($dir)) {
    if (
$dh opendir($dir)) {
        while ((
$file readdir($dh)) !== false) {
           if (
preg_match('/core/'$file))

unlink($dir "" $file);
        }

closedir($dh);
    }
}
?>

مسیری که متغییر $dir مشخص می کند را به دایرکتوری که مووبل تایپ شما در آن قرار دارد ست کنید. می توانید با اجرای فایل mt-check.cgi این مسیر را پیدا کنید.

این فایل را با نامی ذخیره و در سایت خود قرار دهید ، در این جا من با نام core.php ذخیره کردم.

بعد از ارسال فایل به سرور ، دسترسی آن را 755 قرار دهید ( این دستری هیچ مشکل امنیتی برای شما به همراه ندارد)

به Cpanel و یا هر پنل دیگه ای که دارید مراجعه کنید ، به بخش Cron Jobs بروید ، و دستور زیر را در بخش کامند وارد کنید:

کد PHP:
/usr/bin/php /home/sample/public_html/core.php 

دقت کنید که مسیر /home/sample/public_html/core.php به فایل core.php بر روی سرور باید اشاره کند.

زمان را بسته به انتخاب و تجربه ای که در ایجاد فایل های core سایتان پیدا کرده اید انتخاب کنید ، مثلا هر 12 ساعت یا هر 24 ساعت! برای اینکه مطمئن شوید اسکریپت اجرا می شود ، می توانید ایمیل خود را وارد کنید تا هنگام اجرای برنامه ، ایمیلی نیز برای شما ارسال شود.

اگر سرور شما تنظیمات درستی داشته باشد و cronjobs آن فعال باشد و یک سری فانکشن های php به عنوان مشکلات امنیتی بسته نشده باشند ، می توانید با خیال راحت فایل های core را نادیده بگیرید.

[highlight]توجه: [/highlight]وقتی به عنوان مثال این فایل را در مرورگر اجرا می کنیم ، 404 - Not Found اگر فایلی وجود داشته باشد پیغام:

کد:
Warning: unlink(/home/sample/public_html/cgi-bin/mt/core.5478) [function.unlink]: Permission denied in /home/sample/public_html/core.php on line 12

داده می شود ، اگر فایلی وجود نداشته باشد ، پیغامی داده نمی شود ، توصیه اکید می کنم که در هر صورت دست به هیچ پرمیشن فولدری نزنید ، این فایل وقتی از طریق پروتکل http فراخوانی می شود ، این پیغام را نمایش می دهد ، اما در روشی که ما استفاده کردیم فایل از طریق خود سرور و php سرور اجرا می شود ، لذا برای سرور دسترسی 755 کافی است اما برای http دسترسی 777 نیاز است که بهتر است خودتان فک کنید وقتی فلدر ام تی 777 باشد ، ممکن است چه عواقبی به همراه داشته باشد!

مثل همیشه ، پاسخگوی نقطه نظرات دوستان هستم.

[تصویر: logo-secondary-pages.png]
۵ شهریور ۱۳۸۷ ۰۹:۰۹ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
The following 1 user Likes Pouya's post:
ho3in
drritalin آفلاین
Member

Likes Given: 0
ارسال: #2
سلام و تشکر
این فایلها در صورت ایجاد شدن معمولا در چه شاخه ای از سرور ذخیره می شوند. من با جستجویی که در سرور خودم انجام دادم چیزی پیدا نکردم.

Writeage | عصر نوشتن

مقالات مووبل تایپی من
۹ شهریور ۱۳۸۷ ۱۰:۱۶ صبح
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
rockboy_62 آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

Likes Given: 4
ارسال: #3
drritalin نوشته شده:سلام و تشکر
این فایلها در صورت ایجاد شدن معمولا در چه شاخه ای از سرور ذخیره می شوند. من با جستجویی که در سرور خودم انجام دادم چیزی پیدا نکردم.
تو mt home

۹ شهریور ۱۳۸۷ ۱۰:۲۸ صبح
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
Source-Nevis آفلاین
Senior Member

ارسال: #4
ببینید فایل core فقط زمانی ایجاد میشه که یک پروسه ای مثل ارسال پست یا سرچ کردن از روی سایت و... داره انجام میگیره و به سرور فشار میاد. و ممکنه یکی باشه که 10 ساله داره از ام تی استفاده میکنه ولی هیچ وقت با فایل core مواجه نشده! این برمیگرده به سروری که داره ازش استفاده میکنه.

[/align]
۹ شهریور ۱۳۸۷ ۰۴:۲۹ عصر
drritalin آفلاین
Member

ارسال: #5
آره. گرفتم مطلبو... خوشبختانه من تا حالا ندیدم این فایلو.

Writeage | عصر نوشتن

مقالات مووبل تایپی من
۹ شهریور ۱۳۸۷ ۰۴:۴۰ عصر
bastami آفلاین
Member

ارسال: #6
متاسفانه من هم شدیدا با این مشکل روبرو هستم .
چند مدت پیش به طور ناگهانی بخش نظرات سایتم ( http://bastami.ir ) از کار افتاد . به عنوان مثال وقتی فرم رو پر می کردی و ارسال نظر رو می زدی خطای can not found و یا internal server 500 . و هم زمان با این کار یک فایل کور در پوشه mt ساخته میشد . من تمام تلاشم رو کردم و همه مطالب آموزشی این انجمن رو خوندم ولی نه بخش نظرات درست شد و نه مشکل کور.

حالا جالب ماجرا اینجاست که 2 روز پیش من یه سایت دیگه ( http://sperlous.com ) با ام تی 3.35 راه اندازی کردم و اون هم باز این مشکل رو داشت یعنی نظرات کار نمی کنه و فایل کور ساخته میشه.
سرور هر دو سایت مشترکه احتمال داره که مشکل از سرور باشه ؟

اگر امکانش هست یکی از دوستان قبول زحمت کنه و یه نگاهی به سیستم سایت من بندازه . اگر هزینه ای هم داره تقبل می کنم .

و سئوال آخر اینکه در کل فولدر ها و فایل های ام تی هر کدوم باید چه سطح دسترسی یا پرمیشنی رو داشته باشند ؟
مرسی
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷ ۱۲:۳۰ صبح توسط bastami.)
۱۳ شهریور ۱۳۸۷ ۱۲:۲۴ صبح
bastami آفلاین
Member

ارسال: #7
درست شد . مجموعه پلاگین های اسپم لوک آپ رو غیر فعال کردم . نه فایل کور ایجاد شد و نه نظرات خطا داد.

فقط یه مسئله میمونه غیر فعالی اینها واسه سایت مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
۱۴ شهریور ۱۳۸۷ ۰۱:۲۶ صبح
Pouya آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

ارسال: #8
bastami نوشته شده:درست شد . مجموعه پلاگین های اسپم لوک آپ رو غیر فعال کردم . نه فایل کور ایجاد شد و نه نظرات خطا داد.

فقط یه مسئله میمونه غیر فعالی اینها واسه سایت مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
ممکنه اسپم بگیری ، پلاگین ضد اسپم خود سیکس اپارت رو نصب کن.
۱۴ شهریور ۱۳۸۷ ۰۳:۲۲ صبح
bastami آفلاین
Member

ارسال: #9
Pouya نوشته شده:ممکنه اسپم بگیری ، پلاگین ضد اسپم خود سیکس اپارت رو نصب کن.

من SCode رو نصب کردم بازم ممکنه اسپم بگیرم ؟
۱۴ شهریور ۱۳۸۷ ۰۴:۲۶ صبح
Pouya آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

ارسال: #10
نه ، بعید می دونم.
۱۴ شهریور ۱۳۸۷ ۰۴:۳۸ صبح
ارسال موضوع  ارسال پاسخ