ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکلات ارتقا به 4.21
نویسنده پیام
hadi_nn آفلاین
Posting Freak

Likes Given: 8
ارسال: #11
مشکلات ارتقا به 4.21
گفتم شاید با آپگرید مشکل فایلهای core حل بشه اما نشد !
ممنون
۱۳ مهر ۱۳۸۷ ۰۳:۱۲ صبح
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
Bahrani آفلاین
Member

Likes Given: 0
ارسال: #12
مشکلات ارتقا به 4.21
من برای نصب فارسی ساز از 4.1 به 4.2 ارتقا دادم . اما بعد از ارتقا فیلدهایی که با کاستوم فیلد به وجود اورده بودم از کار افتاده یا بهم ریخته و مثلا در فیدهای نویسنده با این خطار مواجه شدم . توضیح این که فیلدها نمایش داده میشه اما عمل نمی کنه
نقل قول:There's No Field Customfields On Mt::author At Lib/mt/object.pm Line 568

+ برای ارتقا ام.تی رو از Movabletype.org دانلود کردم و بعد ارتقا دادم .
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۱ آبان ۱۳۸۷ ۱۰:۲۴ صبح توسط Bahrani.)
۱۱ آبان ۱۳۸۷ ۱۰:۱۸ صبح
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
Pouya آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

Likes Given: 3
ارسال: #13
مشکلات ارتقا به 4.21
bahrani نوشته شده:من برای نصب فارسی ساز از 4.1 به 4.2 ارتقا دادم . اما بعد از ارتقا فیلدهایی که با کاستوم فیلد به وجود اورده بودم از کار افتاده یا بهم ریخته و مثلا در فیدهای نویسنده با این خطار مواجه شدم . توضیح این که فیلدها نمایش داده میشه اما عمل نمی کنه

+ برای ارتقا ام.تی رو از Movabletype.org دانلود کردم و بعد ارتقا دادم .
من واقعا در عجبم از این کاربرای فارسی ، تو کارشون موندم ، سوالی که دارم اینه که قبل از نصب یا بروز رسانی چیزی ، پرونده های اونو می خونید؟ در موردش اطلاع کسب می کنید؟ صد بار گفته شده ، برای صد و یکمین بارم گفته میشه که مووبل تایپ رو از مووبل تایپ دات کام بگیرید. بهتره یه گشتی توی بخش اطلاعیه های انجمن در مورد دانلود مووبل تایپ بزنید.

[تصویر: logo-secondary-pages.png]
۱۳ آبان ۱۳۸۷ ۰۱:۳۱ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
Bahrani آفلاین
Member

ارسال: #14
مشکلات ارتقا به 4.21
pouya نوشته شده:من واقعا در عجبم از این کاربرای فارسی ، تو کارشون موندم ، سوالی که دارم اینه که قبل از نصب یا بروز رسانی چیزی ، پرونده های اونو می خونید؟ در موردش اطلاع کسب می کنید؟ صد بار گفته شده ، برای صد و یکمین بارم گفته میشه که مووبل تایپ رو از مووبل تایپ دات کام بگیرید. بهتره یه گشتی توی بخش اطلاعیه های انجمن در مورد دانلود مووبل تایپ بزنید.

اوهوم پویا جان . مشکل همین جا بود . از خودم ، از پویا سلیمی و از همه ی کاربرای ایرانی رسما عذر می خوام ... . Sad
۱۴ آبان ۱۳۸۷ ۰۱:۵۵ صبح
ansar_m آفلاین
Member

ارسال: #15
مشکلات ارتقا به 4.21
از وقتی به نسخه 4.25 آپگرید کردم در قسمت "گزارش فعالیت" مرتباً با پیغام زیر مواجه می شم:

نقل قول:پلاگین بی نام با Can't Call Method "innerhtml" On An Undefined Value At /home/***/public_html/cgi-bin/mt/addons/ Commercial.pack/lib/customfields/app/cms.pm Line 1279. از بین رفت
گاهی هم اینگیلیسی میاد:

نقل قول:unnamed Plugin Died With: Can't Call Method "innerhtml" On An Undefined Value At /home/***/public_html/cgi-bin/mt/addons/commercial.pack/lib/customfields/app/cms.pm Line 1279.
کسی علت اون رو می دونه؟!

زوایای پنهان سریال فرار از زندان (Prison Break)
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۰:۰۴ صبح توسط ansar_m.)
۳۱ فروردین ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: