ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قالب رایگان «تپه سبز» برای مووبل‌تایپ
نویسنده پیام
babak آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

Likes Given: 18
ارسال: #1
یکی از ضعف‌های سیستم مووبل‌تایپ برای زبان فارسی کمبود تعداد قالب‌های فارسی است. در حالی که برای سیستم WordPress تعداد زیادی قالب فارسی تهیه شده، اما تعداد قالب‌های فارسی مووبل‌تایپ در حال حاضر به عدد ۱۰ نمی‌رسد. به‌هرحال تلاش بر این است که تعداد قالب‌های فارسی مووبل‌تایپ بیشتر شود.
مووبل‌تایپ ۴ به طور پیش‌فرض تعدادی استایل آماده برای استفاده دارد که با قالب اصلی مووبل‌تایپ سازگار هستند. این استایل‌ها را با رفتن به بخش Design و انتخاب Styles می‌یابید. اما این استایل‌ها مناسب برای نگارش به انگلیسی هستند، و باید برای فارسی آماده شوند. من یکی از این استایل‌ها را برای فارسی آماده کرده‌ام. نام اصلی این استایل Hills Green است که نام فارسی آن را «تپه سبز» گذاشته‌ام. البته فقط استایل و یکی از Moduleهای آن فارسی شده و به صورت مقدماتی برای فارسی‌نویسی آماده است. شما می‌توانید با تغییرات بیشتر، قسمت‌های بیشتری از آن را فارسی کنید.
پیش‌نمایش این استایل به صورت زیر است:

[تصویر: preview-hills-green.jpg]

مراحل فارسی‌سازی استایل:
۱. از بخش Design به بخش Styles بروید و استایل Hills Green را انتخاب کنید. در تصویر زیر این قالب با رنگ زرد مشخص شده است.

[تصویر: selectstyle.jpg]

۲. فایل فارسی‌سازی استایل را دریافت کرده و آن را Unzip کنید. (حجم: ۳ کیلوبایت)
۳. از طریق کنترل پنل به فولدر mt-static/themes/hills-green رفته و فایل screen.css را برای ویرایش باز کرده و محتویات فایل استایل دریافتی (style.txt) را به جای محتویات این فایل قرار دهید.
۴. در مدیریت مووبل‌تایپ از بخش Design به بخش Templates رفته و از ستون سمت راست گزینه‌ی Template Modules را انتخاب کنید. در صفحه‌ی باز شده روی گزینه‌ی Entry Metadata کلیک کرده و محتویات فایل entry-metadata.txt دریافتی را به جای محتویات این Module قرار دهید.
همان‌طور که گفته شد، شما می‌توانید تغییرات بیشتر در Moduleها داده و آن را برای فارسی‌نویسی آماده‌تر کنید.
لینک مطلب در پژواک

نسیمانه - فرهنگ و هنر
اگر گوش سنگین این کوچه‌ها، فقط یک نفس می‌توانست، طنین عبوری نسیمانه را به خاطر سپارد...
۷ مرداد ۱۳۸۷ ۰۱:۲۱ صبح
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
AmirTnT آفلاین
Senior Member

Likes Given: 1
ارسال: #2
دوستان حالا که این طور شد حتما یه قالب توپ برای ام تی می زنم مخصوصا اینکه از قالب ام تی سر در آوردم.

این سر در آوردن از قالب ام تی رو مدیون علیرضا(سورس نویس)هستم.چون من پادکست اون رو در مورد دوستی مووبل تایپ و وردپرس خوندم و به این نتیجه رسیدم ببینم که در چه چیز هایی شباهت دارند.

\/ _ \/
(='+'=)
(/_ _\)\
Www.AmirZare.Com !new
[تصویر: card.png]
۷ مرداد ۱۳۸۷ ۰۷:۱۶ صبح
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
rockboy_62 آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

Likes Given: 4
ارسال: #3
عاليه بابك جان.مبين هم ميخواست اين كارو برا فارسي ساز انجام بديم.كلا فكر و ايده ي تكي هست

۷ مرداد ۱۳۸۷ ۱۰:۲۴ صبح
babak آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

Likes Given: 18
ارسال: #4
rockboy_62 نوشته شده:
عاليه بابك جان.مبين هم ميخواست اين كارو برا فارسي ساز انجام بديم.كلا فكر و ايده ي تكي هست
روی سایت قرار گرفت.
کد:
http://styles.movable-type.ir/hills-green.html

نسیمانه - فرهنگ و هنر
اگر گوش سنگین این کوچه‌ها، فقط یک نفس می‌توانست، طنین عبوری نسیمانه را به خاطر سپارد...
۷ مرداد ۱۳۸۷ ۰۱:۴۸ عصر
Saleh آفلاین
صالح
MT LEGEND

Likes Given: 1
ارسال: #5
شرمنده روی همه تیم . خسته نباشید. دستت هم درد نکنه بابک عزیز

۷ مرداد ۱۳۸۷ ۰۹:۰۶ عصر
DANG3R آفلاین
Senior Member

Likes Given: 0
ارسال: #6
سلام
دوستان این قالب روی 4.2 فارسی نمیشه ؟

۲۶ مرداد ۱۳۸۷ ۰۶:۳۳ عصر
parazitt آفلاین
Senior Member

ارسال: #7
زیاد جالب نبود جای کار گرافیکی داره و البته باید فارسی هم بشه

۲۶ مرداد ۱۳۸۷ ۰۷:۳۱ عصر
DANG3R آفلاین
Senior Member

ارسال: #8
کارهای گرافیکیش با خودم ... Wink من فعلا مشکل این رو دارم فارسی نمیشه
دوستان این در 4.2 فارسی نمیشه ؟ چرا اینقدر Template Moudle های توی 4.2 از 4.1 کمتر هستن ؟:eek:

۲۶ مرداد ۱۳۸۷ ۰۷:۴۸ عصر
parazitt آفلاین
Senior Member

ارسال: #9
dang3r نوشته شده:کارهای گرافیکیش با خودم ... Wink من فعلا مشکل این رو دارم فارسی نمیشه
دوستان این در 4.2 فارسی نمیشه ؟ چرا اینقدر Template Moudle های توی 4.2 از 4.1 کمتر هستن ؟:eek:
آقا شما کارای گرافیکیش رو راه بنداز منم بعد از عید (تولد حضرت مهدی)سعی می کنم فارسیش کنم ولی قول نمی دم
وقتی یه قالب یا هر چیز دیگه توسط برنامه نویسان درست می شه باید ما که می تونیم کمک کنیم تا یه چیز کامل و مطابق با نیاز مشتری بسازیم تا مشتری به ما اکتفا کنه و مجبور نشه از برنامه هایی استفاده کنه که پر از باگ و پسورد سندر هستند
امیدوارم همه کمک کنن به قول یکی از این بچه های انجمن که اسمش یادم نمی آد :
دست در دست هم انجمن خویش کنیم آباد

۲۷ مرداد ۱۳۸۷ ۱۲:۱۷ صبح
DANG3R آفلاین
Senior Member

ارسال: #10
خب این که امضای حاجاقاست ...
ولی روش فارسی کردنش توی همین تاپیک هست ولی اینطوری فارسی نمیشه
شاید با 4.2 مشکل داره ...
از دوستان عزیز هم تقاضا دارم که جواب بدن SadSmile
من هدر این قالب رو پاک کردم و هدر جدید سایزش نمی خوره ، اگه میشه دوستان سایز هدر رو هم بهم بگن ... Smile

۲۷ مرداد ۱۳۸۷ ۱۲:۵۹ صبح
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: