ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یادگیری جاوا اسکریپت ای جاکس و جی کوئری
نویسنده پیام
hajagha آفلاین
Posting Freak

Likes Given: 0
ارسال: #1
سلام
من خواستم جی کوئری یاد بگیرم، از یکی از کتابهایی که امیرعباس در تاپیک معرفی کتابهای جی کوئری معرفی کرده بود، شروع کردم. یه خورده که خودندم، دیدم که هیچی نمی فهمم. پیش خودم گفتم احتمالاً مشکل پایه ای دارم. رفتم سراغ آژاکس. دیدم این از اون بدتر. 4-5 صفحه که خوندم فهمیدم که مشکل پایه ایست.
حالا میخواهم جاوا اسکریپت بخونم.
1- چه کتابی را پیشنهاد میکنید؟ یا چه سایتی را؟ سایت w3schools برای اولین بار، فراتر از درک و فهم من است!
2- آیا اصلاً این استنتاجهای من درست هستند؟ یعنی من باید جاوا اسکریپت بلد باشم تا آژاکس و جی کوئری بتونم یاد بگیرم؟ اگر نه، پیش نیازهای این دو زبان چیستند؟

ممنون

[تصویر: mtfs3.gif][COLOR=Red]
[/COLOR]طراحی وب || میزبانی وب || لینک مستقیم دانلود فیلم || وبلاگ [COLOR=Red]
[/COLOR]
(آخرین تغییر در این ارسال: ۹ شهریور ۱۳۸۸ ۰۸:۴۳ صبح توسط Pouya.)
۱۹ تیر ۱۳۸۷ ۰۹:۱۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
Saleh آفلاین
صالح
MT LEGEND

Likes Given: 1
ارسال: #2
هر چیزی لازمش فراگیری مبانی اون هست.
ای جکس مبانیش جاوا هست. جاوا رو از سی گرفتن . پس سانتکش تقریبا مثل سی هست. اما به صورت شی گرائی هست. از سطح پائین جاوا تا سطح بالا با شی گرایی روبرو هستید.

جی کوئری هم بر همین راستای شی گرایی هست. اما اگر مقدار روش تامل کنی به راحتی می تونید. ایجکس کار کنید. قبل ار هر چیزی واسم تعریف کن منظور فراگیری ایجکس چیست؟ لود کردن صفحات؟ یا ارسال و در یافت اطلاعات تا با گزاشتن چند اسکریپت آموزش سریع بدم

۱۹ تیر ۱۳۸۷ ۰۹:۳۴ عصر
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
hajagha آفلاین
Posting Freak

ارسال: #3
راستش نمیتونم جوابت رو بدم صالح.
من شنیدم که جی کوئری و آ1ژاکس خیلی خوبند و خیلی به کار طراحان وب میخورد. حالا میخوام یادش بگیرم بلکه بعدها که طراح وب شدم بتوانم ازشون استفاده کنم.
من نمیدونم این دو تا چه کارهایی میکنند تا بتونم بگم که من فلان چیز رو میخوااهم.
همینقدر فقط حالیم است که این دو یک ارتباطی به جاوا اسکریپت دارند. پس آیا باید اول جاوا اسکریپت را یاد گرفت؟
برداشت من از جواب تو این بود که بی خیال جاوا اسکریپت بشوم و اول بروم سی را یاد بگیرم بعد جاوا بعد جاوا اسکریپت بعد آن دو.

[/COLOR]
۲۰ تیر ۱۳۸۷ ۱۲:۴۱ صبح
a.elyasi آفلاین
Super Moderator

Likes Given: 14
ارسال: #4
Saleh نوشته شده:قبل ار هر چیزی واسم تعریف کن منظور فراگیری ایجکس چیست؟ لود کردن صفحات؟ یا ارسال و در یافت اطلاعات تا با گزاشتن چند اسکریپت آموزش سریع بدم
به جز این دو مورد کاربردهای دیگه ایجاکس چیه؟ که بیشتر به درد طراح های وب میخوره؟
منم تصمیم گرفتم یه زبان برنامه نویسی رو یاد بگیریم ولی هر کاری کردم نتوستم پی اچ پی رو از رو کتاب یاد بگیرم نظر تو چیه میشه یه زبان برنامه نویسی رو از رو یه کتاب یاد گرفت؟ خودت چه راهی رو رفتی میشه بگی؟
بارها ازت شنیدم اگه یه زبان برنامه نویسی رو یادبگیری بقیه رو هم خیلی راحت یاد میگیری؟ من میخوام برم کلاس ثبت نام کنم c+++ شصت تومن هست php صد و سی تومن اگه حرفه تو کاملا" درست باشه میشه گفت که من برم اول c رو یاد بگیرم هزینشم که کمتره بعد خودم پی اچ پی رو یاد بگیرم؟ با وجود اینکه الان پی اچ پی بیشتر به درد من میخوره تا c چون خیلی زود یه در آمد میشه واسم؟

خیلی سوال کردم هم از صالح عذر میخوام هم از حاجی که پریدم وسطWink

سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست ...
۲۰ تیر ۱۳۸۷ ۰۱:۲۷ صبح
yasin308 غایب
یاسین

Likes Given: 1
ارسال: #5
من فکر نمی کنم c به دردتون بخوره!!
در مورد c++ هم با توجه به شیء گرا بودن و کلاس ها برای درک زبان برنامه نویسی جاوا خوب هست، اما من فکر می کنم از همون جاوا شروع کنی خیلی بهتر باشه.

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
۲۰ تیر ۱۳۸۷ ۰۱:۴۷ صبح
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
amir abbas آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

ارسال: #6
شما می خواید طراحی وب کنید یا اپلیکشن دسکتاپ بنویسید ؟
همه این زبان ها C like هستند یعنی ساختار برنامه نویسی در همشون یکیه. شما یکیش رو یاد بگیری بعدا خواستی میتونی اون یکی رو هم یاد بگیری.
هیچ احتیاجی نیست که اول بری سی یاد بگیری بعد php

شما از همون php شروع کن. از روی کتاب هم میشه یاد گرفت منتها هر چی کتاب برای php ترجمه شده مفت نمی ارزه. کتاب های آسون و خوبش رو کسی ترجمه نکرده
برای یادگرفتن جی کوئری هم فقط دونستن دستور زبان javascript کفایت می کنه. حالا اگر خیلی اصرار دارید که اصولی یاد بگیرید به نظر من کتاب dom scripting نوشته jeremy keith رو بخونید. از اون ساده تر نداریم دیگه. تو 100 صفحه اول هم syntax جاوا اسکریپت رو بهتون یاد میده و هم بهتون آموزش میده یه چند تا کار با جاو اسکریپت انجام بدید. تو همین انجمن من این کتاب رو معرفی کرده بودم. لینک دانلودش هم بود. هر جاش رو هم نفهمیدید بیاد سوال کنید صالح جواب میده Big Grin

[تصویر: 2s9egxl.jpg]
آموزش CSS -- سی اس اس
طراحی سایت, طراحی وب
۲۰ تیر ۱۳۸۷ ۰۲:۰۷ صبح
hajagha آفلاین
Posting Freak

ارسال: #7
پس با این حساب من اول این dom scripting رو بخونم بعد برم سراغ Learn jQuery.
حالا آژاکس رو کی بخونم؟
در مورد سوال الیاسی هم واقعاً بستگی به کتابش داره شهاب. من از روی یک کتاب نتونستم سی اس اس رو یاد بگیرم، ولی از روی یک کتاب دیگه، پی اچ پی رو فرا آموختم! با اینکه به نظر دومی از اولی سخت تر میاید.
(به قول علما آف تاپیک: یاسین نیای بول بگیری که حاجاقا تو پی اچ پی بلدی پس بیا کد توضیح بده ها! )

بعد از تحریر:
آموزش Dom Scripting به زبان ساده که امیرعباس فرموده بود.

[/COLOR]
۲۰ تیر ۱۳۸۷ ۰۳:۰۱ صبح
a.elyasi آفلاین
Super Moderator

Likes Given: 14
ارسال: #8
والا من که از پی اچ پی ناقوس چیزی نفهمیدم تو با کدوم کتاب تونستی یاد بگیری حاجی؟
این اموزش داده های طلایی هم که اومده کل کتاب رو کپ زده!

سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست ...
۲۰ تیر ۱۳۸۷ ۰۴:۳۶ صبح
amir abbas آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

ارسال: #9
نقل قول:حالا آژاکس رو کی بخونم؟

هر مرورگری یه یک شکل از ای جکس پشتیبانی می کنه. جی کوئری اومده کار ها رو راحت کرده. کلا ده دوازده تا دستور داره که اونها رو یاد بگیری میتونی بدون مشکل از تکنیک های ای جکس هم تو کارهات استفاده کنی. دیگه استفاده از تکنیک های ای جکس با اومدن فریم ورک های جاوا اسکریپت مثل mootools یا jquery کار سختی نیست. تو همون کتابی که برای جی کوئری معرفی کردم یکی از فصولش برای کار با ای جکسه

[تصویر: 2s9egxl.jpg]
آموزش CSS -- سی اس اس
طراحی سایت, طراحی وب
۲۰ تیر ۱۳۸۷ ۰۴:۵۵ صبح
hajagha آفلاین
Posting Freak

ارسال: #10
a.elyasi نوشته شده:والا من که از پی اچ پی ناقوس چیزی نفهمیدم تو با کدوم کتاب تونستی یاد بگیری حاجی؟
این اموزش داده های طلایی هم که اومده کل کتاب رو کپ زده!
راستش من هم از کتب فارسی تا حالا نتونستم چیزی یاد بگیرم. علت اینکه مرید سینه جاک امیر عباس شدم، این بود که اولین کتاب فارسی بود که تونستم چیزکی ازش بفهمم.
من کتاب Beginning PHP5 Apache and MySQL رو دارم میخونم که فکر میکنم یکی دو تا کتاب فارسی هم که خریده بودم، همین رو ترجمه کرده بودند.

[/COLOR]
۲۰ تیر ۱۳۸۷ ۰۶:۴۸ صبح
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: