ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه طراحی و پیاد سازی پوسته های جدید مووبل تایپ 4
نویسنده پیام
Pouya آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

Likes Given: 3
ارسال: #1
یکی از اولین و بزرگترین مشکلات توسعه دهندگان مووبل تایپ فارسی عدم آکاهی در نحوه ایجاد و نصب یک پوسته جدید بر روی مووبل تایپ است ، در این آموزش شما می توانید نحوه ایجاد و تنظیم یک قالب جدید برای مووبل تایپ 4 را فرا بگیرد.
اولین قدم در ایجاد یک پوسته جدید در مووبل تایپ استفاده از ابزار مناسب این کار است ، خوشبختانه یکی از توسعه دهندگان قدرتمند مووبل تایپ ابزار مناسبی برای این کار طراحی و ارئه کرده است ، آقای مارک کری با ارائه پلگین Template Installer کمک شایانی به توسعه دهندگان مووبل تایپ کرده است و در قدم اول ، ابتدا این پلگین را دانلود و بر روی مووبل تایپ خود نصب می کنید. مراحل نصب بسیار ساده است و در صفحه مربوطه توضیح داده شده است.

بعد از نصب به پوشه این پلگین که بر روی سیستم خودتان آز حالت فشرده خارج کرده اید بروید ، وارد پوشه TemplateInstaller که شوید سه پوشه و یک فایل با پسوند pl وجود دارد ، ما با پوشه template_sets کار داریم و وارد این پوشه می شویم ، در این پوشه ، تعداد پوشه دیگر با نام های مختلف مشاهده می کنیم که بسته به نسخه پلگین امکان دارد زیاد یا کم شود ، در نسخه فعلی این پلگین که نسخه 1.2 پلگین TemplateInstaller است 7 پوشه در این دایرکتوری وجود دارد.
فلدری با نام default_templates در بین پوشه های موجود که هدف اصلی ما این پوشه است ، وقتی وارد این پوشه شوید ، 31 فایل در این دایرکتوری مشاهده می کنید ، 30 فایل با پسوند mtml و یک فایل yaml در این دایرکتوری وجود دارند ، فایل هایی که پسوند mtml دارند ، دقیقا همان فایل های هستند که در بخش پوسته های مووبل تایپ مشاهده می کنید و می تواند آنها را ویرایش کنید و فایلی که با پسوند yaml و نام config در این پوشه وجود دارد ، جهت تنظیم اطلاعات و نحوه انتشار هر کدام از بخش های پوسته ها استفاده می شود. این فایل را با یک ویرایشگر باز کنید ، می توانید به راحتی ببینید و درک کنید که نحوه تنظیم اطلاعات پوسته مربوطه در این فایل چقدر ساده و راحت است.
شما می توانید پوسته های خود را توسط این استاندارد جدید طراحی در مووبل تایپ 4 پیاده سازی کنید. کار بسیار ساده است ، پوسته مورد نظر خود را طراحی کنید و بخش های مختلف آن را در فایل های mtml که متناسب با بخش مورد نظر است قرار دهید و یک template set جدید با نام مورد نظر خود ایجاد کنید.

[تصویر: logo-secondary-pages.png]
۲۸ اسفند ۱۳۸۶ ۰۱:۲۱ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
The following 1 user Likes Pouya's post:
mamin
tanzad آفلاین
آرش زاد

Likes Given: 10
ارسال: #2
ثواب (صواب؟!) بزرگی کردی...!
سختیم میومد بنویسمش...!!!

[تصویر: logo6.png]
۲۸ اسفند ۱۳۸۶ ۰۱:۳۷ صبح
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
Abbas آفلاین
Senior Member

Likes Given: 0
ارسال: #3
به نظر من فارسی ساز که درست شد این پلاگین را هم فارسی کنید و داخلش بگذارید .
۲۸ اسفند ۱۳۸۶ ۰۲:۴۶ صبح
Pouya آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

ارسال: #4
abbasjun نوشته شده:به نظر من فارسی ساز که درست شد این پلاگین را هم فارسی کنید و داخلش بگذارید .
در مورد فارسی سازی پلگین مشکلی نیست ، منتها اینکه یشفرض بشه جژ مووبل تایپ اصلا امکان نداره ، ما استاندارد سیکس اپارت برامون ملاکه و هیچ تغییری درش نمی دیم.

۲۸ اسفند ۱۳۸۶ ۱۰:۵۸ صبح
bastami آفلاین
Member

ارسال: #5
دوست من انقدر ها هم که شما فرمودید ساده نیست این کار واسه شما که تقریبا حرفه ای هستید آسونه فکر می کنم هدف این انجمن هم راهنمایی افراد مبتدی و متوسط و بر طرف کردن مشکلات اون ها باشه پس بهتره آموزش بصورت گام به گام و در سطح مبتدی باشه از اینکه تنها اشاره ای به نحوه کار بشه فایده ای نخواهد داشت . من خودم تا حالا چندین قالب واسه mt 3 طراحی کردم اما هنوز نتونستم از طریقه طراحی برای mt 4 سر در بیارم.
اگر لطف کنید و یک آموزش جامع در این رابطه بدید فکر میکنم خیلی مفید باشه.
با تشکر.
۱۳ فروردین ۱۳۸۷ ۱۲:۲۳ صبح
ansar_m آفلاین
Member

ارسال: #6
سلام!

قبلاً یه قالب حرفه ای برای وبلاگی در بلاگفا طراحی کرده بودم که دو ماهی وقتمو گرفت.
وقتی فهمیدم MT قالب هاش HTML ـه خیلی ذوق زده شدم. فکر می کردم کار خیلی راحت باشه، تگای بلاگفا رو با mt عوض می کنم و کار تمومه!
منتها الان mt 4.1 رو روی سرور لوکال نصب کردمو رفتم سراغ Blog Templates، دیدم کار یکم پیچیده تر از این حرفاست!! [تصویر: electricf.gif]

برای همین پلاگین TemplateInstaller رو رو mt نصب کردم. همینقدر می دونم که الان باید فایل های mtml دایرکتوری default_templates پلاگین TemplateInstaller رو ویرایش کنم بعدشم از داخل mt تمپلیت default_templates رو نصب کنم.

حالا یه ورودی داریم که شامل یه فایل HTML ـه با تگ های بلاگفا و 30 تا فایل خروجی با پسوند mtml !!!!
تگای بلاگفا رو می شه یه کاریش کرد اما چطوری اون 30 تا فایل رو از توش استخراج کنم! :confused:

به راهنمایی شما به شدت نیازمندم ...

با تشکر
۲۱ فروردین ۱۳۸۷ ۰۷:۵۵ عصر
Pouya آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

ارسال: #7
نقل قول:30 تا فایل خروجی با پسوند mtml !!!!
یعنی چی اونوقت؟ شما قالب رو که نصب می کنید بعد خروجی به شما می ده؟؟؟

۲۱ فروردین ۱۳۸۷ ۰۸:۴۸ عصر
ansar_m آفلاین
Member

ارسال: #8
نه پویا جان!

نمی دونم، شاید من درست متوجه نشده باشم...

نقل قول:پوسته مورد نظر خود را طراحی کنید و بخش های مختلف آن را در فایل های mtml که متناسب با بخش مورد نظر است قرار دهید و یک template set جدید با نام مورد نظر خود ایجاد کنید.

اگر اشتباه نکرده باشم الان 30 تا فایل mtml داخل default_templates داریم که باید ویرایش بشه.

منظور من هم این بود که الان چطور باید محتویات این 30 تا فایل mtml رو از اون یدونه فایل html ـی که خودم قبلاً طراحی کرده بودم استخراج کنم.

با توجه به اینکه فرصت کوتاهی برای اجرای این پروژه دارم اگر بتونم از دانسته ها و تجربیات شما در این زمینه استفاده کنم خیلی زودتر به نتیجه می رسم تا اینکه بخوام با روش آزمون و خطا این کار رو انجام بدم.

از توجه شما ممنون
۲۲ فروردین ۱۳۸۷ ۰۸:۴۵ صبح
Pouya آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

ارسال: #9
شما لازم نیست ، همه اون 30 تا فایل رو ویرایش کنی ، در ضمن اون یدونه فایل شما بخش بخش و تیکه تیکه میشه به قسمت های مختلف ، شما نوشته رو کامل خوندین؟

۲۲ فروردین ۱۳۸۷ ۱۱:۲۹ صبح
tanzad آفلاین
آرش زاد

Likes Given: 10
ارسال: #10
ansar_m نوشته شده:نه پویا جان!

نمی دونم، شاید من درست متوجه نشده باشم...

اگر اشتباه نکرده باشم الان 30 تا فایل mtml داخل default_templates داریم که باید ویرایش بشه.

منظور من هم این بود که الان چطور باید محتویات این 30 تا فایل mtml رو از اون یدونه فایل html ـی که خودم قبلاً طراحی کرده بودم استخراج کنم.

با توجه به اینکه فرصت کوتاهی برای اجرای این پروژه دارم اگر بتونم از دانسته ها و تجربیات شما در این زمینه استفاده کنم خیلی زودتر به نتیجه می رسم تا اینکه بخوام با روش آزمون و خطا این کار رو انجام بدم.

از توجه شما ممنون
همونطور که پویا هم گفت، نیازی نیست شما حتما تمام اون 30 تا فایل رو داشته باشی...
ببینین، کدنویسی برای سیستم هایی مثل بلاگفا با کد نویسی برای ام تی و وردپرس زمین تا آسمون اختلاف داره...
شما تو بلاگفا فقط یه قالب دارین که هر چی تگ دلخواه رو بخواین وارد همون قالب می کنین...
اما در ام تی، علاوه بر اون قالب صفحه اول، قالب های دیگه ای هم وجود داره...
دلیل تعدد اون فایل ها و رسیدنشون به عدد 30، وجود ماژول های مختلف هست که کار و ویرایش قالب رو ساده میکنه...
اگر توجه کنی، هر کدوم از اون فایل ها، مسیر آدرس دهی مشخصی داره...
به جز قالب های اصلی، نیازی نیست تمام ماژول ها رو بسازین...
می تونین قالبی رو که دارین به ام تی تبدیلش کنین و بعد از اون، قالبتون رو به ماژول های مختلف قسمت بندی کنین تا موقع ساخت صفحات دیگه، راحت تر این کارو انجام بدین...

[تصویر: logo6.png]
۲۲ فروردین ۱۳۸۷ ۱۲:۵۵ عصر
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: