رتبه موضوع:
- 0 رای - 0 میانگین
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
درخواست یک سیستم helpdesk فارسی شده
|
| نویسنده |
پیام |
amirassari2002
Member

Likes Given: 0 Likes Received: 0 in 0 posts
|
Saleh نوشته شده:سلام
کسی سیستم helpdesk فارسی شده ترجیحا اپن سورس باشه سراغ داره؟
ااسم دیگه این سیستم support ticket system
سلام
صالح جان گویا یکی از این سیستم ها به نام kayako هستش که طرفداران زیادی هم داره و اما فارسی شده هاش تقریبا گرونه چون یه سری آدم خسیس فارسی کردند 
من سرچ کردم دیدم یه جایی یه فردی انگار فارسیش کرده و هنوز برا فروش نذاشته احتمالا بشه به قیمت خوبی ازش بگیری.
-http://forum.pasargadservices.com/showthread.php?p=2#post2
شماره تماسشم گذاشته بود رو سایتش.
باز هم اگر چیزی دیدم بهت اطلاع میدم.
راستیب به نظر من یه اسکریپت گیر بیاری خودتم کار چندان وقت گیری فکر نکنم باشه چون خیلی توشن متن نیست! یه چیزط خوب گیر بیار بذار رو انجمن از فارسی سازی ام تی که سخت تر نیست ! بچه ها دو روزه فارسیش میکنند.
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۱ فروردین ۱۳۸۷ ۱۰:۲۷ صبح توسط Hossein.)
|
|
| ۱۱ فروردین ۱۳۸۷ ۱۲:۰۴ صبح |
|
|
motahari
Posting Freak

Likes Given: 0 Likes Received: 1 in 1 posts
|
مال و منالی ندارم، اما هرچه ستاره شمرده ام مال تو...
-----------------------------------------------------------
چو ايران نباشد تن من مباد....
--------------------------------
[SIZE="3"][FONT="Arial"]ثبت دامنه IR. ساليانه فقط 2600 تومان![/FONT][/SIZE]
اگر از طريق pm پيغام خيلي خصوصي ميخواهيد برايم بفرستيد، از ايميل استفاده كنيد. (ehsan_motahari ات ياهو دات كام!)
|
|
| ۱۱ فروردین ۱۳۸۷ ۱۲:۳۴ عصر |
|
|
pasargad
تازه وارد
Likes Given: 0 Likes Received: 1 in 1 posts
|
amirassari2002 نوشته شده:سلام
صالح جان گویا یکی از این سیستم ها به نام kayako هستش که طرفداران زیادی هم داره و اما فارسی شده هاش تقریبا گرونه چون یه سری آدم خسیس فارسی کردند 
من سرچ کردم دیدم یه جایی یه فردی انگار فارسیش کرده و هنوز برا فروش نذاشته احتمالا بشه به قیمت خوبی ازش بگیری.
-http://forum.pasargadservices.com/showthread.php?p=2#post2
شماره تماسشم گذاشته بود رو سایتش.
باز هم اگر چیزی دیدم بهت اطلاع میدم.
راستیب به نظر من یه اسکریپت گیر بیاری خودتم کار چندان وقت گیری فکر نکنم باشه چون خیلی توشن متن نیست! یه چیزط خوب گیر بیار بذار رو انجمن از فارسی سازی ام تی که سخت تر نیست ! بچه ها دو روزه فارسیش میکنند.
سلام
ممنون از تبلیغاتت برای من اما حال بگو من جز اون دسته آدمای خسیس هستم؟
این مزاح بود. اما یک چیزی میگم محض اطلاع, سیستم کایاکو رو قرار بود من فارسی کنم در نت بزارم برای استفاده اما به خاطر اینکه بسیار بسیار زحمت برد برای این کار از انتشارش پشیمون شدم. اما به قیمت های سرسام آوری که خیلی ها در خیلی فروم ها اعلام میکنند که تازه ناقص یا خراب هم هست که مثلا در تالار گفتمان پرشین تولز یکی به قیمت نزدیک نسخه انگلیسیش که حدود 460 هزار تومن بود گذاشته بود (یعنی 380تومن) و قیمت های 80تومن و غیره هم سراغ دارم. من تنها کاری که کردم اینه که به قیمت 30تومن اما با چندین امکانات مثل : طراحی تمپلیت شد برای کایاکو ارائه بدم , نسخه های جدید که اومد برای شخص به روز کنم, مشکلی براش پیش اومد برطرف و ... اینا چیزایی بود که گفتم بگم بد نیست.
به هر حال بازم ممنون. از شما تالار هم بسته شده به آدرس زیر برید برای خرید.
www.pasargadservices.com در بخش محصولات
فروم به آدرس زیر رفته : www.pep30.ir
باتشکر
|
|
| ۴ آبان ۱۳۸۷ ۰۵:۵۳ عصر |
|
|