ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آخرین نظرات کاربران
نویسنده پیام
A R A S H آفلاین
آرش کمانگیر

Likes Given: 16
ارسال: #1
آخرین نظرات کاربران
با سلام و خسته نباشید.

من برای یک قسمت از سایتم بخشی با عنوان آخرین نظرات ایجاد کردم و در آن از کد زیر جهت نمایش آخرین نظرات استفاده کردم :

[HTML]
<MTComments lastn="15">
<li><$MTCommentAuthor$> در <a href="<$mt:CommentLink$>" target="_blank" rel="nofollow" /><mt:CommentEntry><$mt:EntryTitle$></mt:CommentEntry></a></li>
</MTComments>
[/HTML]

اما اولین نظرات در بالا قرار میگیرند و نظرات جدید در آخر، بدین ترتیب 15 نظر اول فقط نمایش داده میشه و نظرات جدید که بعد از نظر 15 ام هستن دیده نمیشن !
راه حلی هست که بتوان آنها را بر اساس شماره نظر و یا تاریخ نظر نمایش داد ؟

با تشکر از شما

۱۸ شهریور ۱۳۸۸ ۰۶:۴۷ عصر
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
Pouya آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

Likes Given: 3
ارسال: #2
آخرین نظرات کاربران

[تصویر: logo-secondary-pages.png]
۱۸ شهریور ۱۳۸۸ ۱۰:۴۶ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
mq1372 آفلاین
محمد قدرتی

Likes Given: 17
ارسال: #3
آخرین نظرات کاربران
سلام
اگه انگلیش نمیخوای فارسی میذارم برات.
از این کد استفاده کن:

[html] <MTComments lastn="15" sort_order="descend">
<li><$MTCommentAuthor$> در <a href="<$mt:CommentLink$>" target="_blank" rel="nofollow" /><mt:CommentEntry><$mt:EntryTitle$></mt:CommentEntry></a></li>
</MTComments>[/html]

[تصویر: card.png]
۱۸ شهریور ۱۳۸۸ ۱۰:۵۸ عصر
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
peyman آفلاین
Senior Member

Likes Given: 2
ارسال: #4
آخرین نظرات کاربران
من میخام آخرین نظرات سایت نمایش داده بشه و از این کداستفاده کردم

کد:
[b]<TD style="border-left-style: solid; border-left-width: 1; border-right-style: solid; border-right-width: 1" height="236" bgcolor="#DBFBE6">[/b]&nbsp;[b]<div class='modulePadding moduleScrollBars' id='modcont__ctl2_DesktopThreePanes1_ThreePanes__ctl2'  style='POSITION: static; '>[/b] [b]<div id="mID3102" class="Links_ascx" style="border-style: solid; border-width: 1">[/b][b]<MARQUEE id="_ctl2_DesktopThreePanes1_ThreePanes__ctl2__ctl1_MarqueeDailyLinks" onmouseout="[i]this[/i].start()" width="100%" onmouseover="[i]this[/i].stop()" tabIndex="-1" scrollDelay="40" trueSpeed="" height="200" direction="up" scrollAmount="1">[/b]&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; [b]<table id="_ctl2_DesktopThreePanes1_ThreePanes__ctl2__ctl1_myDataList" cellspacing="0" cellpadding="2" dir="rtl" border="0" style="width:100%;border-collapse:collapse;">[/b][b]<right>[/b][b]<font color='#333333'>[/b][b]<[u]MTComments[/u] lastn="7" sort_order="descend">[/b]• [b]<[u]MTCommentAuthorLink[/u] spam_protect="1">[/b]: [b]<[u]MTCommentBody[/u] convert_breaks="0" trim_to="100" remove_html="1">[/b][b]<[u]MTCommentEntry[/u]>[/b][b]</font>[/b][b]<[u]/MTCommentEntry[/u]>[/b][b]<BR>[/b][b]<br/>[/b][b]<[u]/MTComments[/u]>[/b][b]</right>[/b][b]</table>[/b][b]</MARQUEE>[/b]
ولی نظرات فقط در صفحه اصلی نمایش داده میشه و در صفحات داخلی چیزی نشون نمیده Sad
چکار کنم ؟

آدرس سایت http://www.ahvaz.gov.ir

کنکور کاردانی به کارشناسی کامپیوتر | انجمن بچه های کنکوری ! | [url="http://www.parsbook.org"]دانلود کتاب اکترونیکی رایگان
[/url]
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹ ۱۱:۲۲ صبح
Pouya آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

Likes Given: 3
ارسال: #5
آخرین نظرات کاربران
باید ماژول قسمت نظرات رو به صورت php include ذخیره کنی و عوض شدن کش هم بذاری روی زمانی که کامنت جدید ذخیره شد.

[تصویر: logo-secondary-pages.png]
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹ ۱۰:۰۶ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
peyman آفلاین
Senior Member

Likes Given: 2
ارسال: #6
آخرین نظرات کاربران
pouya نوشته شده:باید ماژول قسمت نظرات رو به صورت Php Include ذخیره کنی و عوض شدن کش هم بذاری روی زمانی که کامنت جدید ذخیره شد.

راستش بحث سر استاتیک بودن صفحات نیست چون وقتی سایت رو بازسازی هم میکنم نظرات توی صفحات جانبی نشون داده نمیشه. در ضمن من نظرات یه پست خاص که آی دی پست رو توی کد دادم رو میخام نشون بده Sad

کنکور کاردانی به کارشناسی کامپیوتر | انجمن بچه های کنکوری ! | [url="http://www.parsbook.org"]دانلود کتاب اکترونیکی رایگان
[/url]
۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۹ ۰۸:۲۹ عصر
mq1372 آفلاین
محمد قدرتی

Likes Given: 17
ارسال: #7
RE: آخرین نظرات کاربران
گمونم با کد زیر بدون اینکلود پی اچ پی مشکلتون حل بشه:

کد PHP:
<MTEntries lastn="1" id="2">
    <
MTComments lastn="10" sort_order="descend" sort_by="comment_id" include_blog="1">
        <
li><$MTCommentAuthor$> : <$MTCommentBody$></li>
    </
MTComments>
</
MTEntries

[تصویر: card.png]
۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۹ ۰۲:۴۸ عصر
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: