ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نصب و راه‌اندازی پلاگین فارسی ساز نسخه 1
نویسنده پیام
میلاد آفلاین
Senior Member

Likes Given: 0
ارسال: #1
عزيز نوشته شده:اطمينان حاصل کنيد که از مووبل‌تايپ ?.? و يا نسخه جديدتري استفاده مي‌کنيد.
محتويات فايل فشرده اين پلاگين را در داخل شاخه اصلي مووبل‌تايپ خود کپي کنيد. فقط دقت کنيد که مثلا محتويات شاخه‌ي Plugins اين فايل بايد در داخل شاخه Plugins مووبل‌تايپ شما کپي شود.
مجوز (Permission) فايل update-checker.cgi را که در آدرس plugins/farsi/update-checher.cgi قرار دارد بر روي 755 تنظيم کنيد تا بتواند بر روي سرور شما اجرا شود.
اگر مووبل‌تايپ را نصب کرده‌ايد وارد سيستم شويد (و اگر نصب نکرده‌ايد پس از نصب آن وارد سيستم شويد!) و بعد به قسمت پروفايل خود (در قسمت بالاي صفحه، سمت راست روي نام کاربري خود کليک کنيد) برويد. حالا در قسمت Language گزينه Persian را انتخاب کنيد.(توصيه مي‌شود قبل از نصب فايل‌هاي پلاگين فارسي‌ساز را اضافه کنيد تا پروسه نصب هم به زبان فارسي باشد.)
از مووبل تايپ فارسي لذت ببريد!

[ وبلاگ من | هاستینگ مووبل هاست | مووبل تايپ فارسي | وبلاگ مووبل تایپ فارسی | انجمن مووبل تايپ فارسي ]

<EMBED src="http://www.movablehost.net/images/banners/banner_1.swf" WIDTH="468" HEIGHT="60">
۴ فروردین ۱۳۸۵ ۰۸:۴۵ عصر
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
par30design
Unregistered

ارسال: #2
سلام من موویبل تایپ 3.2 رو نصب کردم. و ام تی فارسی رو هم نصب کردم. حتی پلاگین فارسی هم توی لیست پلاگین ها هست. وای برای من فقط یک نکته وجود داره... چطور می تونم اون قایل رو روی 755 تنظیم کنم. آیا فرسی نشدن به همین دلیل که من اون رو روی 755 تنظیم نکیردم. :oops:
۲۶ خرداد ۱۳۸۵ ۱۲:۱۳ عصر
نقل قول این ارسال در پاسخ
میلاد آفلاین
Senior Member

ارسال: #3
سلام
توی تنظیمات کاربریت زبان فارسی را انتخاب کردی!؟ :?:

[ وبلاگ من | هاستینگ مووبل هاست | مووبل تايپ فارسي | وبلاگ مووبل تایپ فارسی | انجمن مووبل تايپ فارسي ]

<EMBED src="http://www.movablehost.net/images/banners/banner_1.swf" WIDTH="468" HEIGHT="60">
۲۶ خرداد ۱۳۸۵ ۱۲:۱۹ عصر
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
Shahed آفلاین
Posting Freak

ارسال: #4
اون فایل فقط برای آپدیت فایل زبان استفاده میشه و کاربرد دیگه ای نداره [تصویر: 305.gif]

[تصویر: 2389.png]
۲۷ خرداد ۱۳۸۵ ۰۱:۵۴ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
Anonymous
Unregistered

ارسال: #5
بله زبان رو هم انتخاب کردم ولی هیچ اتفاقی نمیفته. حتی اون نشانگر انگلیسی/فارسی هم اون بالا هست ولی هیچی... من پلاگین رو توی شاخه Public_html/شاخه cgi-bin و شاخه mt نصب کردم و فایلها رو هم در پوشه خودشون نصب کردم. توی پوشه default_templates ان دو فایل به نام stylesheet-fa.tmpl و stylesheet-en.tmpl رو نصب کردم. فایل fa.pm رو هم توی پوشه مربوطه نصب کردم. فایلهای mt-static رو هم همینطور. فقط یه زره حس می کنم توی پوشه پلاگینز ایراد پیدا کرده. شما یه پوشه درست کردین با نام Farsi که دورن این پوشه فولدرهایی به نام lib و tmpl موجودن که همین فولدرها با همین نام در پوشه spamlookup موجودن. ایا من فقط باید پوشه farsi رو توی قسمت پلاگینز نصب کنم. یا در پوشه های lib و tmpl . ممنون میشم. اینها در حالین که من وقتی به قسمت show settin پلاگین می رم. اون عکسی که کنار اون نوشته هست که میگه برای آپدیت پلاگین. اون عکی هم نمایش نمیده. Sad
۲۸ خرداد ۱۳۸۵ ۰۸:۵۸ صبح
Shahed آفلاین
Posting Freak

ارسال: #6
نه. اون lib و tmpl باید تو خود پوشه پلاگین باشن.
الان مشکل چیه؟

۲۹ خرداد ۱۳۸۵ ۰۱:۵۵ صبح
Anonymous
Unregistered

ارسال: #7
اما من توی خود پوشه پلاگین این فولدرها رو ندارن (lib و tmpl) اما توی پوشه spamlookup فولدرهای (lib و tmpl) موجود هستن و فایلهارو توی این قسمت آپلود کردم. اما هنوز کلا فارسی نشده... :cry:
۳۰ خرداد ۱۳۸۵ ۱۱:۲۸ صبح
Shahed آفلاین
Posting Freak

ارسال: #8
ببین پوشه farsi رو با تمام زیر شاخه هاش هرچی که هست آپلود کن تو پوشه پلاگینها.

۳۰ خرداد ۱۳۸۵ ۰۸:۴۱ عصر
Anonymous
Unregistered

ارسال: #9
اون فولدر رو کاملا همشو توی پوشه Public_html بعد Cgi-Bin و بعد Mt و بعد همه Plugins نصب کردم. اما فارسی نمیشه. همونطوری هم که گفتم توی لیست پبلاگیتها هست اما فارسی نمیشه. :cry:
۳۱ خرداد ۱۳۸۵ ۰۴:۱۱ عصر
Anonymous
Unregistered

ارسال: #10
البته لازم به ذکره کهمن اینها رو از طریق Ftp آپاود می کنم.
۳۱ خرداد ۱۳۸۵ ۰۴:۱۴ عصر
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: