ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آرشیو ماهانه 1 ماه عقب است
نویسنده پیام
samanm آفلاین
تازه وارد

Likes Given: 0
ارسال: #1
Question آرشیو ماهانه 1 ماه عقب است
سلام.

من برای یکی از دوستام مووبل تایپ نسخه‌ی 4.34 و پلاگین فارسی 4.32 نصب کردم. فارسی سازی و همه چیز درسته به جز این که در آرشیو ماهانه تاریخ‌ شمسی یک ماه عقب نمایش داده می‌شه!

یعنی تاریخ نوشته من " 1 مرداد 1389 " و آدرسش هم site.com/1389/05/post.html است ولی در ستون کناری که آرشیو ماهانه رو لیست کرده نوشته " تیر 1389 (1) " و لینک شده به site.com/1389/04 که طبیعتاً هر دوتاش اشتباهه و وقتی روی لینک کلیک می‌کنم هم صفحه‌ای پیدا نشده ولی اگه آدرس site.com/1389/05 رو وارد آدرس بار کنم آرشیو مرداد رو درست میاره که نوشته من هم توشه.

نمی‌دونم مشکل از کجاست. ابزارک آرشیو ماهانه که در ستون کناری میاد اصلاً جایی برای تغییر تگ تاریخ به تگ شمسی نداره و خود به خود بعد از نصب فارسی‌ساز تاریخ رو شمسی کرده. ابزارم بایگانی ماهانه کرکره‌ای هم همین‌طور.

در صفحه archives.html هم همین مشکل وجود داره.
من از قالب حرفه‌ای سبز فارسی شده خود پلاگین فارسی ساز استفاده می‌کنم. کدی که در قالب صفحه آرشیو وجود داره اینه:

کد:
<mt:ArchiveList archive_type="Monthly">
        <mt:ArchiveListHeader>
                                <h2 class="archive-header">آرشیو ماهانه</h2>
                                    <ul>
        </mt:ArchiveListHeader>
                                        <li><a href="<$mt:ArchiveLink$>"><$mt:ArchiveTitle$></a></li>
        <mt:ArchiveListFooter>
                                    </ul>
        </mt:ArchiveListFooter>
    </mt:ArchiveList>

آیا به جای $mt:ArchiveLink$ و $mt:ArchiveTitle$ تگ‌های دیگه‌ای در پلاگین فارسی وجود داره و باید تغییر کنند؟
پ.ن
الان تست کردم و دیدم اگه تاریخ نوشته‌ام 10 مرداد باشه آرشیو ماهانه درست لیست می‌شه و مرداد رو نشون می‌ده ولی اگه 1 تا 9 مرداد باشه آرشیو ماهانه به جای مرداد می‌نویسه تیر. بنابراین فکر می‌کنم اشکال از پلاگین فارسی‌ساز باشه و در نمایش آرشیو ماه‌های شمسی ده روز اشتباه محاسبه شده.

پ.ن2
الان یک بار دیگه فروم‌ها رو زیر و رو کردم و به این صفحه برخوردم http://forum.movable-type.ir/thread-413-...l#pid73749
فکر می‌کنم باید سوالم رو تو همون صفحه می‌پرسیدم و موضوع جدید ایجاد نمی‌کردم ولی نمی‌تونم این موضوع رو حذف کنم. به خاطر این اشتباه عذر می‌خوام.
آیا چیزی که در این صفحه مطرح شده مشکل من رو برطرف می‌کنه؟

samanm, با افتخار از تاریخ 27 July 2010 در این انجمن عضو است.
(آخرین تغییر در این ارسال: ۵ مرداد ۱۳۸۹ ۱۱:۲۴ عصر توسط samanm.)
۵ مرداد ۱۳۸۹ ۱۰:۵۷ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
samanm آفلاین
تازه وارد

ارسال: #2
RE: آرشیو ماهانه 1 ماه عقب است
پ.ن3
راه حلی که اینجا http://forum.movable-type.ir/thread-413-...l#pid73749 گفته شده هم تاثیری نداره و هیچ خروجی‌ای تولید نمی‌کنه Sad

۶ مرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۱۷ صبح
samanm آفلاین
تازه وارد

ارسال: #3
RE: آرشیو ماهانه 1 ماه عقب است
چه فروم فعالی!

۱۱ مرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۰۹ صبح
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: