ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی اینکلود در Main Page
نویسنده پیام
Mr.Rabbit آفلاین
دانیال زعفرانچی

Likes Given: 48
ارسال: #1
بررسی اینکلود در Main Page
با سلام

دوستان گل MT کار می خواستم یه بحث در مورد تگ اینکلود در Main Page با هم بکنیم آیا به نظر شما خوبه ؟ شما خودتون از این تگ اسفاده میکنید ؟ آیا از لحاظ سرعت فرقی میکنه ؟

-------
نظر شخصی من اینکه نباید استفاده بکنیم چون اگر یه مشکل تو کدنویسی باشه نمیشه پیداش کرد یعنی میشه ولی کار سختیه ! همین مشکل رو من در بخش فیلم وبسایتم مواجه شدم که هر کاری میکنم نمی تونم حلش کنی تصمیم گرفتم که فقط یک روی فایل Main Index همه کد هامو بنویسم .

من برگشتم [^_^] .....

...PersianKind.com Coming Soon...
۱۵ شهریور ۱۳۸۹ ۱۲:۳۳ صبح
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
Farhad_2029 آفلاین
يك فرهاد

Likes Given: 36
ارسال: #2
RE: بررسی اینکلود در Main Page
شما اگر سایت استاتیک داشته باشید و منتشرش کنید فقط یک صفحه وب روی سایت به جا میمونه و به سرعت ربطی نداره و اگر وبسایت مشکل کدنویسی استاتیک داشته باشه از همونجا میشه فهمید.
من همیشه از اینکلودها استفاده میکنم چون از کدنویسی های مجدد جلوگیری می کنه و جا برای تغییرات خیلی باز میشه.
من توی کدنویسی فاروکسا و وبتاک تا تونستم از تگ اینکلود استفاده کردم و الان وقتی میخوام یک قسمت رو ویرایش کنم فقط همون قسمت رو ویرایش میکنم و نیازی نیست در چندتا قالب آرشیو و صفحه اصلی و ... دست ببرم.

در مورد مشکل هم شما باید اول همه کدها رو یکجا بگذاری و به قول کامپیوتری ها یک تصویر از سایت بگیری و بعد فایلها رو دسته بندی کنی.

البته اگر کمی با ام تی کار کنی دیگه به مشکل نمیخوری. من فاروکسا رو توی کمتر از یک ساعت به طور کامل با ام تی ست کردم. اول کل قسمت ها رو با Notepad++ جدا کردم و بعد سوار کردم روی سایت.

۱۵ شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۳۱ صبح
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
The following 1 user Likes Farhad_2029's post:
Mr.Rabbit
Mr.Rabbit آفلاین
دانیال زعفرانچی

ارسال: #3
من فایل html که درست کرده بودم رو از بالا به پائین تکه تکه کردم و اینکلود کردم ولی الان نمیدونم کجا ایراد پیدا کرده !

منظور از تکه تکه کردن : من Cut می کردم و تمپلت رو می ساختم بعدش می یومدن یه بار دیگه Cut میکردم.

راه بهتری سراغ دارین ؟

من برگشتم [^_^] .....

۱۵ شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۴۴ صبح
Farhad_2029 آفلاین
يك فرهاد

ارسال: #4
موقع پابلیش کردن ارور میده یا موقع نمایش سایت؟
اگر وقتی داری پابلیش میکنی ارور میده که مشکل از کدنویسی ام تی هستش
و اگر سایت درست نمایش داده نمیشه سورس سایت رو نگاه کن ببین کجا مشکل داره. بهترین کار هم اینه که یا از برنامه های کمکی مثل Dreamweaver کمک بگیر و کدها رو مرتب کن و ببین کجای کار مشکل داره.
اگر لینکی چیزی هم داری بده تا همفکری کنیم :دی

۱۵ شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۵۳ صبح
Mr.Rabbit
Mr.Rabbit آفلاین
دانیال زعفرانچی

ارسال: #5
لینک که دارم
موقع سورس ایراد میده
http://www.persiankind.com/movie
قالب هم این بوده http://s2.kimag.es/share/25679379.png که اون شده !
الان دارم کد رو بازنویسی می کنم و مشکلی نیست مسئله من کلی هست.

فرهاد جان گفتی که رو سرعت لود پیج فرقی نمیکنه ولی فکر کنم وقتی Publish میکنیم اگر مطلب زیاد باشد مشکل ایجاد بکنه برای سرور و یا مدت زمان بیشتری رو باید پابلیش کنه !

من برگشتم [^_^] .....

(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵ شهریور ۱۳۸۹ ۱۲:۲۸ عصر توسط Mr.Rabbit.)
۱۵ شهریور ۱۳۸۹ ۱۱:۴۹ صبح
Farhad_2029 آفلاین
يك فرهاد

ارسال: #6
شاید توی پابلیش کردن کمی فشار بیاره ولی من توی وبسایتهایی که با ام تی می نویسم همیشه از PHPInclude استفاده میکنم.
به این صورت که یه قالب خروجی PHP مینویسم و کل اینکلودهای مربوط به Sidebar ، هدر یا فوتر رو در اون قرار میدم و بعد اون رو با PHP توی صفحه اینکلود میکنم که نه تنها فشاری نمیاره بلکه از اون موقعی که این کار رو میکنم مدت زمان پابلیش سایت چند ثانیه پایین تر هم اومده.
مزیتی که این کار داره اینه که همه صفحات سایت بروز میمونن و نیازی نیست با هر تغییر در ماژول ها کل سایت رو پابلیش کنم.

(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵ شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۰۱ عصر توسط Farhad_2029.)
۱۵ شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۰۰ عصر
Mr.Rabbit
ارسال موضوع  ارسال پاسخ