ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آزمایشگاه الکترونیک
نویسنده پیام
ellabir آفلاین
تازه وارد

Likes Given: 3
ارسال: #1
آزمایشگاه الکترونیک
سلام به همه اهالی MT

من دانش آموخته الکترونیک هستم . چند ماه پیش قصد کردم تا وبسایتی راه بندازم . اون موقع می خواستم از جوملا یا وردپرس استفاده کنم اما یه دوست خوب ( در این انجمن به اسم Sooran فعالیت می کند ) ام تی رو بمن معرفی کرد ، برای من که مدت ها برنامه نویسی می کردم مثل این بود که آب رو به تشنه ای رسونده باشن . پس از چند ماه تلاش برای طراحی یک قالب موفقیتی حاصلم نشد (چیز زیادی از HTML و CSS نمی دونم ) تا این که قالب رایگان وبسایت رو در یک وبسایت خارجی پیدا کردم و از اون یه تمپلیت برای وبسایتم ساختم . و حالا از شما دوستان عزیز می خوام اون رو ببیند و نظرتون رو بگین . با ذکر این نکته که که در حال حاضر تنها یک پست آزمایشی در بخش وبلاگ دارم .

عنوان وبسایت : آزمایشگاه الکترونیک
آدرس وبسایت :http://www.ellab.ir

و اما دو مساله دیگه :

اول : وبسایت من دارای یک تالار گفتمان هم هست که با MyBB کار شده اما هنوز دقیقا در مورد تالارهایی که باید داشته باشه تصمیمی نگرفتم . اگر در این زمینه نظری دارید ، از شنیدنش خوشحال میشم .

دوم :من چند سالی هست که برنامه نویسی میکنم ( با دلفی ) . وقتی داشتم با ام تی آشنا می شدم به ذهنم رسید که شاید بد نباشه برای ام تی نسخه ای دستک تاپ بنویسم . یه کارهایی هم کردم . و اما از دوستان می خواهم اگر در مورد فرایندی که ام تی مثلا برای ارسال یک مطلب طی می کنه می دونند بهم کمک کنند .

منتظر نظرات دوستان هستم .

ellabir, با افتخار از تاریخ 26 August 2010 در این انجمن عضو است.
۱۸ دی ۱۳۸۹ ۰۲:۴۳ عصر
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
The following 1 user Likes ellabir's post:
Sooran
Morteza آفلاین
Posting Freak

Likes Given: 12
ارسال: #2
RE: آزمایشگاه الکترونیک
مبارک باشه و ان شا الله چرخش براتون بچرخه !
در مورد سوال اول تون چیز خاصی به ذهنم نمی رسه ، با توجه به زمینه‌ی کاری سایت تون باید تالار ها رو ایجاد کنید
در خصوص سوال دوم :
ایده‌ی بدی نیست اما شما باید اپلیکیشنی رو اجرا کنید که آپاچی ، پی اچ پی ، مای‌اس‌کیو‌ال و پرل رو نصب و کانفیگ کنه ! اینها بستری براشن برای ام تی !
حالا ام تی شما بیاد روی این بستر پیاده سازی بشه !

[تصویر: ubuntu2_userbar.gif]
۱۹ دی ۱۳۸۹ ۱۲:۳۳ صبح
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
The following 2 users Like Morteza's post:
Sooran, ellabir
Sooran آفلاین
Senior Member

Likes Given: 106
ارسال: #3
RE: آزمایشگاه الکترونیک
من به شخصه از طرحی که زدی ، خیلی خوشم اومد .
با اینکه طرح اولی بود که زدی ولی مثل کسایی طرح زدی که سبک و استایل شناسن و از سبک های قدیمی استفاده نمی کنن
در کل برای شما آرزوی موفقیت می کنم

[تصویر: sig.png]
مركز خدمات جامع سوران | فروشگاه خرید اینترنتی سوران
هاست سوران (پر قدرت و پر سرعت ، بدون محدودیت مصرف CPU و رم )
۲۱ دی ۱۳۸۹ ۰۲:۲۲ عصر
The following 1 user Likes Sooran's post:
Morteza
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: