ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خطايي كه ولم نمي كنه: ObjectDriverFactory
نویسنده پیام
ramoures آفلاین
Junior Member
*

Likes Given: 0
ارسال: #1
سلام
من سرور ويندوز با كنترل پنل پلسك دارم.
يه سرور لينوكسم دارم كه mt4 رو راحت روش نصب كردم ولي پيرم در اومد نتونستم رو پلسك نصب كنم

اصلا نمي دونم چطوري سطح دسترسي فايل هاي cgi رو تغيير بدم از ftp هم نميشه تغييرشون داد

اين ارور فايل mt-check منه وقتي كه پسوند original رو از آخر فايل config حذف مي كنم:

Can't locate object method "instance" via package "MT::ObjectDriverFactory" at D:\inetpub\vhosts\payammihan.ir\httpdocs\mt\cgi-bin\lib/MT.pm line 1032.

ولي وقتي پسوند original حذف نشده ، صفحه‌ي mt-check من اينجوريه(كه البته اينم پر از اروره) :
Movable Type System Check [mt-check.cgi]

فايل كانفيگ رو هم كامل اديت كردم و اطلاعات mysql رو مثل لينوكس اينطوري وارد كردم: (ramin_blog (database و (ramin_mt4 (username

اينم اروري كه تو فايل هاي cgi مياد: / لينك: http://payammihan.ir/cgi-bin/MT/mt.cgi

کد:
Got an error: Can't locate DBI.pm in @INC (@INC contains: D:\inetpub\vhosts\payammihan.ir\cgi-bin\MT\extlib D:\inetpub\vhosts\payammihan.ir\cgi-bin\MT\extlib lib D:/Parallels/Plesk/Additional/Perl/lib D:/Parallels/Plesk/Additional/Perl/site/lib .)

ازم نخواين كه سرورمو عوض كنم كه اصلا امكانش محيا نيست.

با سپاس.رامين

اين سايتي كه با mt4 طراحي كردم كه لينوكسه: :: rouzgar.com ::
اينم سايت خودمه كه الان بسته شده: http://www.ramin.ir (اينو آدرسو دادم كه قديمياي دنياي وب كه اگه منو بشناسن كمكم كنن)
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۳ شهریور ۱۳۸۸ ۰۷:۵۹ صبح توسط ramoures.)
۱۲ شهریور ۱۳۸۸ ۰۶:۴۰ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
ramoures آفلاین
Junior Member
*

ارسال: #2
اين انجمن mtفارسي و حتي انگليسيش و همه mtكارا و documant نويساي mt جهان اگه يه آموزش نصب mt4 روي سرور ويندوز اونم با كنترل پنل پلسك آموزش بدن انجمن و documentهاي mt ديگه هيچي كم نداره.

اگه انگليسيشم بود يه كاريش مي كردم بالاخره. هرچي از همه ي موتورهاي جستجو،search كردم هيجي پيدا نكردم. باورتون ميشه؟

اگه رو plesk ويندوز نصب نميشه لا اقل يكي بگه بهم. يه هفتست خواب و خوراكمو گرفته اين انجمناي فارسي و انگليسي mt.
۱۲ شهریور ۱۳۸۸ ۰۶:۴۹ صبح
hadi_nn آفلاین
Posting Freak

Likes Given: 8
ارسال: #3
ببین یه سوال, نسخه ویندوز رو دانلود کردی ؟ Big Grin
۱۲ شهریور ۱۳۸۸ ۰۲:۱۰ عصر
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
ramoures آفلاین
Junior Member
*

ارسال: #4
ببخشيد ميشه بگيد نسخه‌ي مخصوص ويندوزش رو از كجا دانلود كنم. يادمه mt3 جداگانه نسخه‌ي لينوكس و ويندوز واسه دانلود داشت، ولي هرچي تو سايت مووبل تايپ بگردي يه فايل واسه دانلود داره. كه اونم فقط با پسوند zip و منم همونو دانلود كردم. نسخه‌ي 4.3.1

ميگم شايد اين نسخه‌اي كه من دارم رو بايد يه تغييراتي بدم مثل تغيير آدرس پچ پرل يا پچ iis تا درست بشه.
كسي ميتونه كمكم كنه ؟ لا اقل مي دونيد آدرس پچ پرل تو ويندوز چه جوري؟ تو لينوكس كه مي دونم اينه:
usr/lib/perl/

ولي تو ويندوز؟
۱۳ شهریور ۱۳۸۸ ۰۱:۵۷ صبح
hadi_nn آفلاین
Posting Freak

Likes Given: 8
ارسال: #5
چطور پیدا نکردی ؟
دو تا گزینه داره دیگه که اولی برای لینوکس هست دومی هم برا ویندوز
Movable Type: Download Movable Type Pro for Bloggers
۱۳ شهریور ۱۳۸۸ ۰۴:۰۲ صبح
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
ramoures آفلاین
Junior Member
*

ارسال: #6
من فايل mt4 رو از اينجا دانلود كردم آقا هادي :
Download Movable Type | MovableType.org - Home of the MT Community

يعني شما ميگي اين فايل ماله سرور ويندوز نيست؟ يعني اين mt فقط واسه لينوكسه؟

من از اون لينكي كه شما گفتي هم mt4 رو دانلود كردم ولي با اوني كه از آدرس بالا گرفتم فرقي نداره(فكر كنم)

من اينترنتم dialup كنترل پنل plesk فايل هاي zip رو extract نمي كنه. مطمئنيد كه اگه ايني كه شما گقتي رو رو هاست بريزم جواب ميده؟ يه شب تا صبح طول مي كشه ها
۱۳ شهریور ۱۳۸۸ ۰۶:۴۴ صبح
Pouya آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

Likes Given: 3
ارسال: #7
اون مسئله نسخه ویندوز و لینوکس توی خود سایت ربطی به ام تی نداره که برای چه OS ساخته شده ، روی لینکوس فایل های tar خونده می شن و روی ویندوز zip البته برنامه های مربوط به هر کدوم برای OS های مختلف هست.

مشکل نصب روی ویندوز Windows Server Installation Instructions | MovableType.org - Home of the MT Community
اگر هم مشکل از پلسک باشه باید توی انجمن خودشون مطرح کنید ، وگرنه من همین الان روی ویندوز mt نصب دارم.

[تصویر: logo-secondary-pages.png]
۱۳ شهریور ۱۳۸۸ ۰۹:۲۹ صبح
Pouya آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

ارسال: #8
این مشکل شما :
کد:
Got an error: Can't locate DBI.pm in @INC (@INC contains: D:\inetpub\vhosts\payammihan.ir\cgi-bin\MT\extlib D:\inetpub\vhosts\payammihan.ir\cgi-bin\MT\extlib lib D:/Parallels/Plesk/Additional/Perl/lib D:/Parallels/Plesk/Additional/Perl/site/lib .)

هم به خاطر اینه که ماژول های پرل شما کامل نیستن.

۱۳ شهریور ۱۳۸۸ ۰۹:۳۱ صبح
ramoures آفلاین
Junior Member
*

ارسال: #9
يعني بايد به سرور دهنده بگم واسم ماژول هاي پرل نصب كنه؟
اونوقت با توجه به اين ارورها: Movable Type System Check [mt-check.cgi] مشكلم حل ميشه؟
همه‌ي error هاي mt-check برطرف ميشه؟
مثلاً اگه اشتباه نكنم Image::Magick و GD براي thumbnails كردن image هايي كه آپلود مي‌شه است. اگه ماژول‌هاي پرل نصب بشه ديگه اين ارور رفع ميشه؟

با سپاس فراوان / رامين

۱۳ شهریور ۱۳۸۸ ۱۱:۰۵ صبح
Pouya آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

ارسال: #10
ببینید ، برنامه های تحت وب برای اجرا نیاز به یه پیش زمینه هایی دارن ، مثلا سیستم های که مبتنی بر php هستن ، جدیدا باید روی سرور php5 نصب باشه وگرنه کار نمی کنن ، حالا مووبل تایپ هم برای اجرا نیاز به پیش زمینه هایی داره ، که در مووبل تایپ perl جای php رو گرفته ، البته مووبل تایپ هم نیاز به php داره ولی بدون هم می تونه کار کنه ولی نیاز اصلیش perl و ماژول های مورد نیازش هست.

قبل از اجرای مووبل تایپ باید همون فایل mt-check.cgi رو چک کنید تا بهتون بگه پیش نیاز های ام تی نصب هست یا نه ، تا زمانی که اون فایل خطا بده ، مووبل تایپ شما اجرا نمیشه.

۱۳ شهریور ۱۳۸۸ ۱۱:۴۵ صبح
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: