ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند پرسش F1 ای ! از ام.تی.. لطفا یاریم کنید.
نویسنده پیام
bartareen آفلاین
Junior Member
*

Likes Given: 0
ارسال: #1
چند پرسش F1 ای ! از ام.تی.. لطفا یاریم کنید.
سلامه به همه.
من تازه در انجمن عضو شدم و دلیلش هم اینه که تازه به سمت ام.تی اومدم. از دوستان میخوام که با کمکشون منو مطمئن کنند که تصمیم درستی گرفتم.

پیش ازین با وردپرس کار کردم و ریز و بمش رو کامل میدونم و این اواخر دیگه در حال شکافتن هسته وردپرس بودم :دی ، این رو گفتم که بگم من به دلیل یک ضعف بزرگ در وردپرس به سمت ام.تی اومدم. بماند اون ضعف چیه هر چند خیلیها میدونیم، اصلا لزومی هم نداره بگم. خلاصه با سختی زیاد موفق به پذیرش ام.تی شدم.

بگذریم که چه‌ها کشیدم که کمی در ام.تی راه افتادم. البته خیلی زیاد راه نیفتادم. میدونید ام.تی سخت هست اما من بهش علاقه پیدا کردم. ولی به دلیل کم بودن مستندات یه کم سرخورده شدم!

ببینید مستندات فارسی خیلی کم و ضعیفه و در انجمن هم من تا جایی که جستجو کردم پاسخ‌ها کامل نیست. نمیدونم شاید بزرگان این عرصه خودشون اطلاعاتشون کافی نیست، از جنبه انتقاد هم به حرفهای من نگاه کنید، من چند جا دیدم که پاسخ ها به این صورت بوده: مثلا: خودتون برید دنبالش، هر که طاووس خواهد جور هندستون کشد. یه جورایی دارید همدیگه رو پس میزنید! مگر نه اینکه انجمن جای جواب گرفتنه؟ به نظر من کسی که چیزیرو نمیدونه باید اگر میدونید بهش بگید، چرا این برخورد رو میکنید؟

نمیخوام از کسی تعریف کنم، بی شک انجمن وردپرس خیلی فعال و خوب هست، در اون به کاربرها اینجور جواب نمیدن! (چیزی که عیان است چه حاجت به تعریف و تمجید است!). شان مدیران و حتی سیستم ام.تی بالاتر از این هست که کاربرها رو پس بزنید. امیدوارم که اوضاع انجمن ام.تی بهتر بشه و اگر یه روزی خودم توش به سطح مطلوبی برسم از کسی دریغ نمیکنم و به ام.تی هم خدمت میکنم. چون واقعا ازش خوشم اومده.

برای مقدمه پر حرفی کردم، ببخشید، سوالهامو میپرسم:

امکانات من:
ام.تی رو در لوکال با زمپ دارم. ورژن 5 پرو. به خوبی کار میکنه مثل ساعت

سوال‌ها:
1- نمایش پستهای مربوط به یک موضوع: از کد زیر استفاده میکنم. این کد در سایت اصلی ام.تی معرفی شده و من با به کار گیریش نتیجه نمیگیرم، یعنی هیچ پستی رو نمایش نمیده.

کد:
<mt:Entries categories="mycategory" limit="10">
            <h2>
                <a href="<$mt:EntryPermalink$>">
                    <b><$mt:EntryTitle$></b><small><$mt:Date format="%Y-%m-%d"$></small><br><mt:If tag="matnak"><mt:matnak></mt:If>
                 </a>
           </h2>
        </mt:Entries>

2- امکان استفاده از رای دهی به پست و تعداد بازدید هر پست در ام.تی استاتیک هست؟ اگر هست چطور اینکارو کنم؟ (چند پلاگین در خود ام.تی دیدم که در کمال تعجب برای دانلود وجود نداشت(یکی از ضعفهای ام.تی)).

3- شمارنده مورد استفاده سایتهایی مثل میهن دانلود یا پ30دانلود رو میشه معرفی کنید؟ من پلاگین خوبی پیدا نکردم.

4- در سیستم استاتیک میشه بخشی در سایت ساخت که پستهای بیشتر بازدید شده یا با بیشترین امتیاز رو مرتب کنه و نمایش بده؟

ممنون میشم فعلا به اینها جواب بدین. در ضمن نیاید نگید جستجو نکردم ها به جان خودم 3 روز تمام جستجو کردم...

ممنون از صبر شما که نوشته منو خوندی.. امیدوارم به جوابهام برسم.

فریدون فرخ فرشته نبود، ز مشک و ز عنبر سرشته نبود - به داد و دهش یافت این نیکویی ، تو داد و دهش کن ، فریدون تویی
۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
The following 1 user Likes bartareen's post:
mansoury
mansoury آفلاین
تازه وارد

Likes Given: 4
ارسال: #2
RE: چند پرسش F1 ای ! از ام.تی.. لطفا یاریم کنید.
فارسي هست؟؟؟؟

شما mt5 فارسي داريد؟ ميشه بيشتر توضيح دهيد كه منم اين كارو كنم
۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ صبح
bartareen آفلاین
Junior Member
*

ارسال: #3
به به چه انجمن فعالی! بعد از 2 هفته یکی به تاپیک ما نگاه کرده. جای شکرش باقیه... :دی
منصور جان، نسخه فارسی در کار نیست، انگلیسی هست و تا حالا هم پدر مارو در آورده :دی
انجمن انگلیسی هم مثل انجمن فارسی تنبل تشریف داره :دی
اونایی هم که ام.تی میدونن کلی خسیس تشریف دارن! :دی
برید از وردپرس یاد بگیرید... 4 تا چیز من بلدم 4 تا چیز شما، اطلاعاتتون رو اشتراک نمیذارید.. اونوقت شما همون 4 تا رو بلدی من هم همون 4 تا ! حالا اگه اشتراک بذارید منم میذارم... اونوقت شما 8 تا بلدی منم 8 تا !! یک مثال ساده بود که بچه دبستانی هم بفهمه... :دی

خیلی شل (shol) :دی تشریف دارید به خدااااااا
راستی مورد 1 از سوالهام حل شد. من basename رو به حلقه برای نمایش دسته معرفی میکردم. کاری که کردم این بود که عنوان خود موضوع رو انگلیسی کردم و بعد اون عنوان رو در category="onvan" قرار دادم. البته نمیدونم چرا با آیدی موضوع کار نمیده. من نتونستم اینکارو کنم. توی انجمن انگلیسی هم کسی دلیلش رو نمیدونه! خلاصه همون کاری که من کردم کار راه اندازه.... بازم دم خودم گرم.

فریدون فرخ فرشته نبود، ز مشک و ز عنبر سرشته نبود - به داد و دهش یافت این نیکویی ، تو داد و دهش کن ، فریدون تویی
(آخرین تغییر در این ارسال: ۷ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ صبح توسط bartareen.)
۷ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۷ صبح
mansoury آفلاین
تازه وارد

Likes Given: 4
ارسال: #4
راستش من خودم وردپرسي هستم و توي تيم وردپرس نيز هستم :دي

تازه اومدم mt هم ياد بگيرم. ميخوام براي برخي از طراحي هايي كه دارم از mt استفاده كنم
۷ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ عصر
bartareen آفلاین
Junior Member
*

ارسال: #5
بابا تیم ملی :دی خوبه ، ام ام تی با وردپرس فرق داره ، تا اونجا که من فهمیدم وردپرس هلو برو تو گلو بود. اما ام.تی هر که طاووس خواهد جور هندستون کشد :دی آره داد قضیه اینجوری... منم در راه هندوستان هستم.. هنوز به مرز ایران نرسیدم.. خواستی بیا جاده ابریشم منتظرم : دی

۷ خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ عصر
tanzad آفلاین
آرش زاد

Likes Given: 10
ارسال: #6
(۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۸ عصر)bartareen نوشته شده:  سوال‌ها:
1- نمایش پستهای مربوط به یک موضوع: از کد زیر استفاده میکنم. این کد در سایت اصلی ام.تی معرفی شده و من با به کار گیریش نتیجه نمیگیرم، یعنی هیچ پستی رو نمایش نمیده.

کد:
<mt:Entries categories="mycategory" limit="10">
            <h2>
                <a href="<$mt:EntryPermalink$>">
                    <b><$mt:EntryTitle$></b><small><$mt:Date format="%Y-%m-%d"$></small><br><mt:If tag="matnak"><mt:matnak></mt:If>
                 </a>
           </h2>
        </mt:Entries>

2- امکان استفاده از رای دهی به پست و تعداد بازدید هر پست در ام.تی استاتیک هست؟ اگر هست چطور اینکارو کنم؟ (چند پلاگین در خود ام.تی دیدم که در کمال تعجب برای دانلود وجود نداشت(یکی از ضعفهای ام.تی)).

3- شمارنده مورد استفاده سایتهایی مثل میهن دانلود یا پ30دانلود رو میشه معرفی کنید؟ من پلاگین خوبی پیدا نکردم.

4- در سیستم استاتیک میشه بخشی در سایت ساخت که پستهای بیشتر بازدید شده یا با بیشترین امتیاز رو مرتب کنه و نمایش بده؟

ممنون میشم فعلا به اینها جواب بدین. در ضمن نیاید نگید جستجو نکردم ها به جان خودم 3 روز تمام جستجو کردم...

ممنون از صبر شما که نوشته منو خوندی.. امیدوارم به جوابهام برسم.

۱. کدی که شما قرار دادین در واقع ۱۰ پست از یک دسته‌بندی خاص رو نمایش می‌ده.
۲. برای رای دهی از لایک خود ام‌تی می‌تونین استفاده کنین. تعداد بازدیدها رو هم از طریق پلاگین‌های پی‌اچ‌پی که نوشته شده می‌تونین داشته باشین. صالح فکر کنم یه پلاگین نوشته بود. اگر تو انجمن نیست، از طریق لینک خارجی مربوط به وبلاگ اقدام کنین.
۳. این هم تو خود انجمن هست، اونا از چیز به‌خصوصی استفاده نمی‌کنن.
۴. سیستم استاتیک ام‌تی مثل سیستم داینامیک عمل می‌کنه، فقط فایل‌ها ایستا هستن. می‌شه همه این کارها رو انجام داد

[تصویر: logo6.png]
۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ عصر
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
The following 3 users Like tanzad's post:
A R A S H, Farhad_2029, Sooran
bartareen آفلاین
Junior Member
*

ارسال: #7
ام تي خوش مزه بود، از طعمش لذت ميبرم! براي كتگوري ها و ساير چيزها ديگه مشكلي ندارم، يه كانتر پ.اچ.پ نوشتم، خيلي سبكه، راي گيري و بازديد مطلب بدون پلاگين براي استاتيك هم اوكي كردم و حد اقل 50% خودم كدنويسي كردم. آجاكس ريتينگ ستاره‌اي هم با جي كوئري اوكي كردم بدون پلاگين. اوايل برام مبهم بود ام تي، اما الان خيلي دوسش دارم. شايد خيلي چيزا كارمو راحت كرد، جي كوئري و اجاكس و پ.اچ.پ و حتي سي و سي شارپ كه از قبل ميدونستم خيلي كمكم كرد. با وردپرس كپسوليشن پلاگينها تنبلم كرده بود! توصيه ميكنم كه براي ام.تي وقت زيادي بگذاريد و به خودتون متكي باشيد. البته اگر زمينه هاي برنامه نويسي رو داريد.. در غير اينصورت هدفمند كردن ام.تي بسي دشواره! خلاصه منتظر ظهور 9 غول برترين با ام.تي باشيد. آرزوي من كاميابي قلب شماست! بدرود.

۲۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ عصر
The following 1 user Likes bartareen's post:
Sooran
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: