ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایمپورت از ام‌تی به وردپرس
نویسنده پیام
yasin308 غایب
یاسین

Likes Given: 1
ارسال: #11
نه...

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
۱۲ شهریور ۱۳۸۸ ۰۵:۴۴ عصر
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
babak آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

Likes Given: 18
ارسال: #12
ali. نوشته شده:باید عرض کنم که من ایمپورت رو بصورت روال معمولی خودش در پنل وردپرس انجام دادم.

و اما نتیجه:
- کلیه تاریخ و ساعت پست ها درست انتقال داده شد.
- امکان تغییر نام نوسنده ی نوشته ها در حین ایمپورت فراهم بود و من نوشته هامو با همون نامی که در Mt بود ایمپورت کردم و چون اون نویسنده در سیستم ایجاد نشده بود اینکار بصورت خودکار انجام شد.
- از نظر یونیکد خوشبختانه هیج مشکلی وجود نداشت.
- کلیه کتگوری ها انتقال پیدا کرد ولی یکمی در هم ورهم شد که باید یکم باهاشون ور رفت تا درست بشن.
- کلیه نوشته ها انتقال داده شدن ولی ظاهر همه پست ها خیلی بهم ریخته وارد ورد پرس شده و باید عرض کنم که باید برای تمامی مطالب وقت صرف کرد و همشو ویرایش کرد! مثلا کلیه تصاویر پست ها این وسط گم شدن!؟
- کامنت ها عالی انتقال داده شدن و حتی Gravatar یا همون تصویر پروفایل ها هم بر حسب ایمیل نویسنده به نمایش در اومد! که میشه گفت بهترین بخش ایمپورت همین بخش بود.

و در پایان توصیه من اینه که اگر دستی انجام بدین شاید دوباره کاری نشه ، ولی شاید بگین نوشته ها خیلی زیاده پس باید ایمپورت انجام بشه بعد تک تک نوشته ها به ندرت ویرایش بشه.

موفق باشید.Wink
بله دوست عزیز برای من هم در هنگام ایمپورت این مساله پیش آمده بود که یک مقدار ساختار مطالب به هم میریزه ... شاید راه حل کلی وجود نداشته باشه با این حال پیشنهاد میکنم در فوروم های فارسی و انگلیسی مربوط به وردپرس هم جستجو بفرمایید.

نسیمانه - فرهنگ و هنر
اگر گوش سنگین این کوچه‌ها، فقط یک نفس می‌توانست، طنین عبوری نسیمانه را به خاطر سپارد...
۱۳ شهریور ۱۳۸۸ ۰۳:۰۸ صبح
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
ali. آفلاین
Member

Likes Given: 0
ارسال: #13
از راهنماییتون ممنون - خیلی هم کار سختی نیست ظاهرا فقط 30 درصد پست ها مشکدار شده که میشه دستی حلش کرد.Wink

[url="http://www.myprosoft.net/"]جدیدترین نرم افزارهای روز دنیا در : http://www.Myprosoft.net
----------------------------------------------------------------
My Professional Software[/url]
۱۵ شهریور ۱۳۸۸ ۰۱:۴۹ صبح
ReziOnline آفلاین
Armenia

Likes Given: 3
ارسال: #14
آیا بعد از دریافت خروجی از مطالب ام تی، دیگه غیر از پوشه فایل های دانلود پست ها و تصاویر مطالب، به سایر بخش ها نیازی نیست و برای نصب وی پی میشه سایر بخش ها رو از هاست حذف کرد؟
۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۹ ۰۱:۴۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
hajmohammad آفلاین
Amateur Web Designer

Likes Given: 18
ارسال: #15
فکر کنم بعد از اکسپورت و ایمپورت ، فقط مطالب شما منتقل میشه . حال اینکه چه پوشه هایی لازم دارید ، باید ببینید و دستی منتقل کنید .
۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۹ ۰۷:۲۱ عصر
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: