ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایمپورت از ام‌تی به وردپرس
نویسنده پیام
ali. آفلاین
Member

Likes Given: 0
ارسال: #1
سلام دوستان من میخوام مطالبم رو از Mt3.2 به ورد پرس انتقال بدم، باید چکار کنم؟

میخوان مطالبم رو روی هر دو وبلاگ داشته باشم. لطفا کمک کنید - در اینترنت هرچی سرچ زدم چیزی پیدا نکردم!Sad
۱۱ شهریور ۱۳۸۸ ۱۱:۴۳ صبح
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
hadi_nn آفلاین
Posting Freak

Likes Given: 8
ارسال: #2
فکر کنم تو فروم خود وردپرس باید دنبالش باشی ها Wink
۱۱ شهریور ۱۳۸۸ ۱۲:۲۲ عصر
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
rockboy_62 آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

Likes Given: 4
ارسال: #3

۱۱ شهریور ۱۳۸۸ ۱۲:۳۷ عصر
hajmohammad آفلاین
Amateur Web Designer

Likes Given: 18
ارسال: #4
لپ کلام اینکه برید توی مدیریت ام تی و از گزینه tools گزینه export رو بزنین و بعد export blog رو بزنین
بعد برید توی مدیریت ووردپرس و import رو بزنید و بعد هم مووبلتایپ رو انتخاب کنید و فایل دانلود شده قبلی رو آپلود کنین
همین
۱۱ شهریور ۱۳۸۸ ۰۳:۴۱ عصر
ali. آفلاین
Member

ارسال: #5
از همه پاسخ هاتون ممنونم - میرم ببینم چه نتیجه ای میگیرم - دوباره خبرشو میدم.Wink
۱۲ شهریور ۱۳۸۸ ۰۹:۰۸ صبح
Pouya آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

Likes Given: 3
ارسال: #6
معمولا توی انجمن های خارجی روال بر این هست که سیستم مقصد باید جوابگوی این سوال ها باشه ، فک کنم اگر همین سوال رو برعکسش در انجمن خود وردپرس پرسیده میشد ، تاپیک بسته میشد.

[تصویر: logo-secondary-pages.png]
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲ شهریور ۱۳۸۸ ۰۹:۳۲ صبح توسط Pouya.)
۱۲ شهریور ۱۳۸۸ ۰۹:۲۷ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
ali. آفلاین
Member

ارسال: #7
Pouya نوشته شده:معمولا توی انجمن های خارجی روال بر این هست که سیستم مقصد باید جوابگوی این سوال ها باشه ، فک کنم اگر همین سوال رو برعکسش در انجمن خود وردپرس پرسیده میشد ، تاپیک بسته میشد.

دوست عزیز من فکر نمیکنم اگر همین اتفاق در انجمن های خارجی مقصد ایجاد بشه چنین مشکلی پیش بیاد ، این مشکلات مختص انجمن های بی فرهنگ و بی منطقی هستش که دوست دارند برای کاربران تعیین تکلیف کنند.

مگه ایرادی داره کسی از MT به ورد پرس و از ورد پرس به ام تی کوچ کنه؟

به نظر من هردوی این سیستم ها مزیت ها و نقایص زیادی دارند ولی هردو بهترین CMS های حال حاضر وبلگ نویسی هستند.

این یک حقیقته که کاربران همیشه سعی دارن بین دو سیستم قدرتمند CMS یا هر چیز دیگه ای تبادل داشته باشند و انجمن های هر دو سیستم هم باید جوابگوی این مشکلات باشند.

من در حال حاضر دو سیستم یکی با MT و دیگری با Wordpress دارم و از هر کدوم برای کار خاصی استفاده میکنم.
MT رو از سال 2004 شروع کردم و ورد پرس رو از سال 2009 ، و باید اعتراف کنم که نسخه 4 به بعد MT متاسفانه به حدی حرفه ای و مشکل شده که حتی ایجاد یک قالب ساده رو هم برای کاربرانش با مشکل مواجه کرده.
و من هنوز نسخه 3.2 MT رو به نسخه های جدیدش ترجیح میدم چرا که خیلی خودمونی تر طراحی شده بود.

در ضمن این سوال بالعکسش در انجمن ورد پرس مطرح شده و لی تاپیک بسته نشده، و بسته نشدن تاپیک در هردو سایت وردپرس و همین سایت خیلی امیدوار کننده هستش. از شما و پاسخ هاتون خیلی سپاسگذارم.
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲ شهریور ۱۳۸۸ ۱۰:۳۷ صبح توسط ali..)
۱۲ شهریور ۱۳۸۸ ۱۰:۲۷ صبح
ali. آفلاین
Member

ارسال: #8
باید عرض کنم که من ایمپورت رو بصورت روال معمولی خودش در پنل وردپرس انجام دادم.

و اما نتیجه:
- کلیه تاریخ و ساعت پست ها درست انتقال داده شد.
- امکان تغییر نام نوسنده ی نوشته ها در حین ایمپورت فراهم بود و من نوشته هامو با همون نامی که در Mt بود ایمپورت کردم و چون اون نویسنده در سیستم ایجاد نشده بود اینکار بصورت خودکار انجام شد.
- از نظر یونیکد خوشبختانه هیج مشکلی وجود نداشت.
- کلیه کتگوری ها انتقال پیدا کرد ولی یکمی در هم ورهم شد که باید یکم باهاشون ور رفت تا درست بشن.
- کلیه نوشته ها انتقال داده شدن ولی ظاهر همه پست ها خیلی بهم ریخته وارد ورد پرس شده و باید عرض کنم که باید برای تمامی مطالب وقت صرف کرد و همشو ویرایش کرد! مثلا کلیه تصاویر پست ها این وسط گم شدن!؟
- کامنت ها عالی انتقال داده شدن و حتی Gravatar یا همون تصویر پروفایل ها هم بر حسب ایمیل نویسنده به نمایش در اومد! که میشه گفت بهترین بخش ایمپورت همین بخش بود.

و در پایان توصیه من اینه که اگر دستی انجام بدین شاید دوباره کاری نشه ، ولی شاید بگین نوشته ها خیلی زیاده پس باید ایمپورت انجام بشه بعد تک تک نوشته ها به ندرت ویرایش بشه.

موفق باشید.Wink
۱۲ شهریور ۱۳۸۸ ۱۰:۳۵ صبح
yasin308 غایب
یاسین

Likes Given: 1
ارسال: #9
نقل قول:کلیه نوشته ها انتقال داده شدن ولی ظاهر همه پست ها خیلی بهم ریخته وارد ورد پرس شده و باید عرض کنم که باید برای تمامی مطالب وقت صرف کرد و همشو ویرایش کرد! مثلا کلیه تصاویر پست ها این وسط گم شدن!؟
این بخاطر ساختار کدی هست که در هنگام ایجاد پست ها بکار بردین!
اگر در هر دو بلاگ از یک الگو استفاده کنید، چنین موردی پیش نمیاد.

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
۱۲ شهریور ۱۳۸۸ ۰۱:۴۰ عصر
ali. آفلاین
Member

ارسال: #10
الان که راهی برای اصلاحش نیست، هست؟

[url="http://www.myprosoft.net/"]جدیدترین نرم افزارهای روز دنیا در : http://www.Myprosoft.net
----------------------------------------------------------------
My Professional Software[/url]
۱۲ شهریور ۱۳۸۸ ۰۵:۰۵ عصر
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: