رتبه موضوع:
- 0 رای - 0 میانگین
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
ایمپورت از امتی به وردپرس
|
| نویسنده |
پیام |
rockboy_62
با سابقه ها و بزرگان
Likes Given: 4 Likes Received: 4 in 3 posts
|
|
|
| ۱۱ شهریور ۱۳۸۸ ۱۲:۳۷ عصر |
|
|
ali.
Member

Likes Given: 0 Likes Received: 0 in 0 posts
|
Pouya نوشته شده:معمولا توی انجمن های خارجی روال بر این هست که سیستم مقصد باید جوابگوی این سوال ها باشه ، فک کنم اگر همین سوال رو برعکسش در انجمن خود وردپرس پرسیده میشد ، تاپیک بسته میشد.
دوست عزیز من فکر نمیکنم اگر همین اتفاق در انجمن های خارجی مقصد ایجاد بشه چنین مشکلی پیش بیاد ، این مشکلات مختص انجمن های بی فرهنگ و بی منطقی هستش که دوست دارند برای کاربران تعیین تکلیف کنند.
مگه ایرادی داره کسی از MT به ورد پرس و از ورد پرس به ام تی کوچ کنه؟
به نظر من هردوی این سیستم ها مزیت ها و نقایص زیادی دارند ولی هردو بهترین CMS های حال حاضر وبلگ نویسی هستند.
این یک حقیقته که کاربران همیشه سعی دارن بین دو سیستم قدرتمند CMS یا هر چیز دیگه ای تبادل داشته باشند و انجمن های هر دو سیستم هم باید جوابگوی این مشکلات باشند.
من در حال حاضر دو سیستم یکی با MT و دیگری با Wordpress دارم و از هر کدوم برای کار خاصی استفاده میکنم.
MT رو از سال 2004 شروع کردم و ورد پرس رو از سال 2009 ، و باید اعتراف کنم که نسخه 4 به بعد MT متاسفانه به حدی حرفه ای و مشکل شده که حتی ایجاد یک قالب ساده رو هم برای کاربرانش با مشکل مواجه کرده.
و من هنوز نسخه 3.2 MT رو به نسخه های جدیدش ترجیح میدم چرا که خیلی خودمونی تر طراحی شده بود.
در ضمن این سوال بالعکسش در انجمن ورد پرس مطرح شده و لی تاپیک بسته نشده، و بسته نشدن تاپیک در هردو سایت وردپرس و همین سایت خیلی امیدوار کننده هستش. از شما و پاسخ هاتون خیلی سپاسگذارم.
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲ شهریور ۱۳۸۸ ۱۰:۳۷ صبح توسط ali..)
|
|
| ۱۲ شهریور ۱۳۸۸ ۱۰:۲۷ صبح |
|
|
ali.
Member

|
باید عرض کنم که من ایمپورت رو بصورت روال معمولی خودش در پنل وردپرس انجام دادم.
و اما نتیجه:
- کلیه تاریخ و ساعت پست ها درست انتقال داده شد.
- امکان تغییر نام نوسنده ی نوشته ها در حین ایمپورت فراهم بود و من نوشته هامو با همون نامی که در Mt بود ایمپورت کردم و چون اون نویسنده در سیستم ایجاد نشده بود اینکار بصورت خودکار انجام شد.
- از نظر یونیکد خوشبختانه هیج مشکلی وجود نداشت.
- کلیه کتگوری ها انتقال پیدا کرد ولی یکمی در هم ورهم شد که باید یکم باهاشون ور رفت تا درست بشن.
- کلیه نوشته ها انتقال داده شدن ولی ظاهر همه پست ها خیلی بهم ریخته وارد ورد پرس شده و باید عرض کنم که باید برای تمامی مطالب وقت صرف کرد و همشو ویرایش کرد! مثلا کلیه تصاویر پست ها این وسط گم شدن!؟
- کامنت ها عالی انتقال داده شدن و حتی Gravatar یا همون تصویر پروفایل ها هم بر حسب ایمیل نویسنده به نمایش در اومد! که میشه گفت بهترین بخش ایمپورت همین بخش بود.
و در پایان توصیه من اینه که اگر دستی انجام بدین شاید دوباره کاری نشه ، ولی شاید بگین نوشته ها خیلی زیاده پس باید ایمپورت انجام بشه بعد تک تک نوشته ها به ندرت ویرایش بشه.
موفق باشید.
|
|
| ۱۲ شهریور ۱۳۸۸ ۱۰:۳۵ صبح |
|
|
ali.
Member

|
الان که راهی برای اصلاحش نیست، هست؟
[url="http://www.myprosoft.net/"]جدیدترین نرم افزارهای روز دنیا در : http://www.Myprosoft.net
----------------------------------------------------------------
My Professional Software[/url]
|
|
| ۱۲ شهریور ۱۳۸۸ ۰۵:۰۵ عصر |
|
|