ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وبتاک و مووبل تایپ 5
نویسنده پیام
Farhad_2029 آفلاین
يك فرهاد

Likes Given: 36
ارسال: #1
وبتاک و مووبل تایپ 5
بالاخره پس از عوض کردن چند دامنه، وبلاگ ما هم جای خودش رو توی اینترنت پیدا کرد.
اسم وبلاگ رو وبتاک گذاشتم. این وبلاگ به دو زبان کار میکنه. انگلیسی و فارسی. البته قراره یک قسمت فتوبلاگ هم بهش اضافه بشه که اون هم به زبان انگلیسی خواهد بود.
این وبلاگ با مووبل تایپ 5 راه اندازی شده و قالبش رو هم سعی کردم وب2 یی باشه.
آدرس وبتاک: [url="http://fepost.com/persian/"]کلیک کنید
[/url]
کد:
http://fepost.com/persian/

۲۰ فروردین ۱۳۸۹ ۰۴:۲۰ عصر
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
hajmohammad آفلاین
Amateur Web Designer

Likes Given: 18
ارسال: #2
وبتاک و مووبل تایپ 5
تبریک میگم .
صفحه انگلیسی منوی سمت راست نداره ؟
یه جورایی خیلی خالیه انگاری
در هر حال آرزوی موفقیت دارم برات .
۲۰ فروردین ۱۳۸۹ ۰۵:۴۳ عصر
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
Farhad_2029 آفلاین
يك فرهاد

ارسال: #3
وبتاک و مووبل تایپ 5
hajmohammad نوشته شده:تبریک میگم .
صفحه انگلیسی منوی سمت راست نداره ؟
یه جورایی خیلی خالیه انگاری
در هر حال آرزوی موفقیت دارم برات .
ممنون
صفحه انگلیسی به احتمال زیاد، یک ستونه خواهد بود. البته هنوز کامل نشده. قراره یک عکس تمام صفحه برای پشت صفحه قرار بگیره.

۲۰ فروردین ۱۳۸۹ ۰۶:۴۱ عصر
A R A S H آفلاین
آرش کمانگیر

Likes Given: 16
ارسال: #4
وبتاک و مووبل تایپ 5
موفق باشید.
امیدوارم بعد این همه اسباب کشی، بالاخره اینجا موندگار شی.
قالبش هم جالبه.

۲۰ فروردین ۱۳۸۹ ۰۸:۱۷ عصر
Farhad_2029 آفلاین
يك فرهاد

ارسال: #5
وبتاک و مووبل تایپ 5
A R A S H نوشته شده:موفق باشید.
امیدوارم بعد این همه اسباب کشی، بالاخره اینجا موندگار شی.
قالبش هم جالبه.
مرسی

از حاج محمد هم ممنون که یک تناقض آشکا رو گوشزد کرد. یک صفحه وردپرسی در مووبل تایپ!!!:o
به جای اون متن، فعلا متن معروف مووبل تایپ فارسی رو که حاجاقا از کتاب شازده کوچولو استخراج کرده بود رو قرار دادم.

۲۰ فروردین ۱۳۸۹ ۰۹:۴۷ عصر
babak آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

Likes Given: 18
ارسال: #6
وبتاک و مووبل تایپ 5
مبارکه قالب زیبایی است.
اما مهم‌تر از ظاهر ، محتوا و آپدیت شدن وبلاگه. بسیاری از وبلاگ‌های دوستان مدت‌ها آپدیت نمیشه، در حالی که نفس وبلاگ به زود به زود آپدیت شدنشه، یعنی وبلاگ‌نویس آنقدر حرف برای گفتن داره که بتونه هفته‌ای حداقل ۲-۳ پست داشته باشه. کسانی که ماهی ۳-۴ بار وبلاگشون رو آپدیت می‌کنند من نمی‌دونم چرا اصلا وبلاگ دارند، بهتر بود یه سایت استاتیک درست می‌کردند و مقالاتشون رو توش قرار میدن. نفس و ذات وبلاگ به زود به زود آپدیت شدن و همگام با روز بودنه.

قبلا در پژواک اگه یادتون باشه تقریبا هر روز آپدیت می‌شد، که فکر می‌کنم همین مساله با نگاه داشتن یک استاندارد و فرم خاص مطالب با کیفیت مناسب باعث شده بود که اونقدر موردتوجه قرار گرفته بود و تجربه موفقی بود. امیدوارم دوستان هم اگه میخوان وبلاگ بنویسند این مساله رو مدنظر داشته باشند که اصلا چرا وبلاگ می‌نویسند، اگه حرفی برای گفتن دارند باید زیاد بنویسند و زیاد بخوانند تا هر روز مطالبشون بهتر بشه.

خیلی از وبلاگ‌نویسا هنوز لحن و فرم مطالبشون رو پیدا نکردند؛ این که آیا قراره لحن مطالب محاوره باشه... قراره رسمی باشه... آیا هر مطلب نیاز به عکس داره؟ آیا قراره مطالب در کوتاهترین فرم ارائه بشه یا این که به مطالب مفصل علاقه دارند ... و یک چیز مهم این که اصلا دغدغه اصلیشون در وبلاگ نویسی چیه؟ آیا میخوان آموزش بدن، آیا میخوان کار فرهنگی کنند یا میخوان درددل و روزنوشت بنویسند. وبلاگ و وبلاگ‌نویسی که راهشو مشخص کنه پس از زیاد نوشتن و زیاد خواندن، آروم آروم استایل خودشو پیدا می‌کنه و صاحب فرم خاص خودش میشه؛ ولی لازمه‌اش اینه که زیاد بنویسه و زیاد بخوانه، تا وقتی ننویسی راهتو پیدا نمی‌کنی.

نسیمانه - فرهنگ و هنر
اگر گوش سنگین این کوچه‌ها، فقط یک نفس می‌توانست، طنین عبوری نسیمانه را به خاطر سپارد...
۲۰ فروردین ۱۳۸۹ ۱۰:۵۵ عصر
Farhad_2029 آفلاین
يك فرهاد

ارسال: #7
وبتاک و مووبل تایپ 5
کاملا موافقم
وقتی پارسال فاروکسا رو راه انداختم قصدم وبلاگنویسی عادی بود که با انتشار چند مطلب آموزشی، خود به خود مسیر وبلاگ عوض شد و دیگه نتونستم توش با زبون محاوره چیزی بنویسم و مجبور شدم دنبال یک دامنه دیگه باشم.
از اون به بعد توی چندتا دامنه نوشتم که هیچکدوم نتونستن رضایت کامل رو بهم بدن. همین چندماه پیش بود که وبلاگ رو با اسم ساربان راه انداختم. ساربان اسم خوبی بود ولی احساس کردم خیلی محدودم میکنه. نه اجازه انگلیسی نوشتن داشتم نه محاوره نوشتن. چون وقتی اسم ساربان میاد همه منتظر نوشته های خیلی کتابی و کلیشه ای هستند.
ولی توی دامنه ی جدید قصدم فقط نوشتنه. اگر مطالب رو بخونی متوجه میشی. نام دامنه رو هم یک اسم نامحدود انتخاب کردم که محدودیتی توی نوع مطالب، زبان مطالب، لحن و ... نداشته باشه.
الان که دارم این مطلب رو مینویسم چندتا مطلب منتشر نشده توی وبلاگ فارسی و انگلیسی دارم که همین روزها منتشر خواهند شد.

ممنون از راهنمایی هایی که کردی. نکته هایی که گفتی، توی ذهنم حک شدن و حتما ازشون استفاده میکنم.

۲۰ فروردین ۱۳۸۹ ۱۱:۱۸ عصر
Morteza آفلاین
Posting Freak

Likes Given: 12
ارسال: #8
وبتاک و مووبل تایپ 5
مبارکه عزیز
ایشالا چرخش بچرخه

[تصویر: ubuntu2_userbar.gif]
۲۱ فروردین ۱۳۸۹ ۱۲:۰۲ صبح
masoudn آفلاین
Senior Member

Likes Given: 0
ارسال: #9
وبتاک و مووبل تایپ 5
مبارک باشه
خوشگل شده
فارسیش قشنگ تر از اینگلیسیشه
پایین هم (قسمت آخرین نظرات و مطالب) فک کنم اگه بوردر رو thin یا medium کنی شاید قشنگ تر شه. البته این نظر شخصی منه Wink

نمایندگی رسمی رپیدشیر در ایران
از نرم افزار های رایگان استفاده کنید!
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۱ فروردین ۱۳۸۹ ۰۱:۰۵ صبح توسط masoudn.)
۲۱ فروردین ۱۳۸۹ ۱۲:۵۱ صبح
Farhad_2029 آفلاین
يك فرهاد

ارسال: #10
وبتاک و مووبل تایپ 5
masoudn نوشته شده:مبارک باشه
خوشگل شده
فارسیش قشنگ تر از اینگلیسیشه
پایین هم (قسمت آخرین نظرات و مطالب) فک کنم اگه بوردر رو thin یا medium کنی شاید قشنگ تر شه. البته این نظر شخصی منه Wink
ممنون
اگر درست متوجه شده باشم منظورت بوردر دور نوشته ها در هنگام Hover هستش.
شب که رفتم خونه یه تست میکنم.
ممنون از توجهت
نقل قول: مبارکه عزیز
ایشالا چرخش بچرخه
ممنون

۲۱ فروردین ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ عصر
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: