ارسال موضوع  موضوع بسته شده 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقاد شدید
نویسنده پیام
faraztd آفلاین
تازه وارد

Likes Given: 0
ارسال: #1
انتقاد شدید
با سلام به جای آنکه در هنگام ثبت نام 50 بار از آدم تایید بگیرید و 100 بار قوانین رو بخونیم که انگار داریم وارد سایت اطلاعات آمریکا میشم 2 نفر آدم بگذارید که سریع جواب آدم رو بدن از صبح یک پست زدم انگار نه انگار:mad:
۲۰ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۳ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
mAmluX آفلاین
Senior Member

Likes Given: 2
ارسال: #2
انتقاد شدید
با وجود این همه تاکید به مطالعه قوانین باز هم شما به درستی آن را مطالعه نکرده اید:

- هیچ کدام از مسئولان این انجمن برای هیچ یک از راهنمایی ها و یا پاسخگویی به سوالات شما مبلغی را دریافت نمی کنند ، اگر سوالی را در انجمن مطرح کردید و پاسخی از جانب مسئولان دریافت نکردید ، عدم پاسخگویی دلیل بر بی توجهی مسئولان نیست. مسئولان این انجمن مانند هر انسان دیگر کار های روزمره زیادی دارند و امکان دارد در طی زمانهایی کمتر موقعیت سرکشی به انجمن را پیدا کنند. لذا از شما خواهشمند است در چنین مواقعی صبر پیشه کنید.
۲۰ تیر ۱۳۸۸ ۰۱:۰۲ صبح
faraztd آفلاین
تازه وارد

Likes Given: 0
ارسال: #3
انتقاد شدید
دوست عزیز من خیلی خوب قوانین رو مطالعه کردم و نیازی نیست که شما گوش زد بفرمایید اما شما دست که پ.لی دریافت نمیکنید ، خیلی از سایتهای هستند که پولی دریافت نمی کنند راه دوری نمیرم همین سایت ام تی نرم افزاری به این خوبی رو برای تمامی افراد به صورت رایگان گذاشته حالا از لحاظ دید گاه های در آمدی ممکن است که راه کاری برای در آمد دیده باشه ولی شما وقتی در قسمتهایی از این سایت موضوعی ارسال میکنید سریع به شما جواب میدن نه این سایت کل سایتهای خارجی یا شما یک سایت زدید که پاسخ گوی این مقوله تخصصی باشید یا اینکه فقط می خواستید کار بر و میل جمع کنید برای تبلیغات یا کار های دیگر یا ادم یک کاری نمی کنه یا میکنه درست انجام میده پس سایت شما با یک سایت غیر تخصصی اگر نمیخواهید جواب بدید چه فرقی میکنه ؟ به نظر من اگر انتقاد پذیر باشید اگر با این هدف میخواهید پیش برید بهتر است که تالار رو ببندید

معنی تالار :

استفاده از اطلاعات و معلومات همدیگر و به اشتراک گذاشتن آنها ( بدون دریافت پول )

توضیحات سایتهایی که مدیران آنها به کاربران پاسخی نمی دهند :

1 . سایت دارای کلیه مطالب هست .
2. سایت دارای کاربران زیاد با اطلاعات تخصصی هست .

دوست عزیز برادرانه می گیم یک مقدار هم آینده نگر باشی خوبه و جولو تر از خود رو هم نگاه کنید سایت مجید آنلاین و یا خیلی سایتهای تخصصی دیگر هم پولی دریافت نمیکنن ولی واقعا تخصصی با موضوع بر خورد می کنند و از روی تیکه انداختن و دنبال پول بودن نیست ، تالار شما در حال حاظر بالای 2 یا 3 سال از تاسیس او میگذرد و با اینکه تخصصی هست 20 نفر آنلاین در روز داره . !!!!

شاد باشی
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۰ تیر ۱۳۸۸ ۰۴:۰۳ عصر توسط faraztd.)
۲۰ تیر ۱۳۸۸ ۰۳:۵۶ عصر
Pouya آفلاین
با سابقه ها و بزرگان
MT LEGEND

Likes Given: 3
ارسال: #4
انتقاد شدید
فرزاد عزیز

قبل از هر چیز باید بگم این نحوه برخورد شما نشون میده که همون قوانینی شما 100 بار تایید کردید رو یک بار درست نخوندید.

در مورد ام تی ، باید بگم اینکه شما هزینه ای بابت این سیستم پرداخت نمی کنید ، دلیل بر رایگان بودنش نیست.

در مورد پاسخگویی انجمن ام تی و یا سایت های خارجی هم باید بگم که اگر کاربری مثل شما تازه وارد به انجمن و فقط با 3 پست ، رفتاری این چنینی داشته باشه ، بدون شک بن و اخراج میشه. سریع پاسخ دادن کاربران تخصصی که بماند.

در مورد تبلیغات در این سایت و در آمد هم که من در مووبل تایپ فارسی تبلیغی نمی بینم ، اگر شما می بینید ، به ما هم بگید بلکه بتونیم هزینه اش را از صاحب آگهی دریافت کنیم

در مورد معنی تالار و صحبت های دیگه هم باید بگم که مووبل تایپ فارسی بیش از این رقم ها که شما گفتید عمر داره ، کاربر تخصصی هم کم نداره. اما اینکه به شما جواب داده نشده دلیلی بر صحبت های شما نیست. سایت مجید آنلاین و یا سایت های دیگه همه هدف های خاص خودشون رو دنبال می کنن و با اتفاقاتی که اخیرا افتاده و یا در حال افتادن هست ، نیت و هدف بعضی از سایت ها کاملا برای عموم نمایان شده.

ضمن اینکه شما معنی انجمن رو هنوز درست متوجه نشدید ، اون تفکری که شما از انجمن و تالار گفتگو دارید ، بیشتر به بخش پشتیبانی و ساپرت یک سیستم مربوط میشه ، جایی که مستقیما از طرف مدیران اون سرویس و یا سیستم مدیریت میشه. مثلا سرویس هاستینگ شما متعهد میشه که در قبال پرداخت هزینه میزبانی از طرف شما خدماتی به شما بده و در صورت بروز سوالی از طرف شما ، پاسخی به شما بده.همین مووبل تایپ هم اگر شما لایسنس مورد نظر که بالای 198 دلار هست رو خریداری کنید ، از طریق تماس تلفنی و یا ارسال ایمیل در سریعترین زمان پاسخ می گیرید.

در صورتی که انجمن جایی هست که شما با دیگر کاربران انجمن بر سر مسئله ای بحث می کنید و در صورت لزوم نتیجه ای از اون بحث می گیرید. و صرفا در پرسیدن سوال مستقیم و گرفتن جواب مستقیم خلاصه نمی شه.

اما اینکه چرا به شما جوابی داده نشده ، تاپیک شما و این تاپیک ، جزء تاپیک های بیشماری هستن که بسیار بر روی انها بحث شده و توضیح داده شده ، فک می کنم قصد گوگل از ارائه موتور جستجو یا ایجاد بخش جستجو در هر سایت به همین دلیل بوده.

اول اینکه فک نمی کنم قالب p30download برای دانلود از طرف خود سازنده و طراح سایت جایی گذاشته شده باشه ، دوم اینکه اگر هم گذاشته شده باشه ، جواب سوال شما رو همون منبعی باید بده که این قالب رو در دسترس شما گذاشته و نه متخصصین این انجمن. اما اینکه گرافیک های مربوط به قالب لود نمیشن هم پاسخش در تاپیک های مختلف انجمن هست.

تایپک دیگه ای که من دیدم و جواب ندادم هم این بود http://forum.movable-type.ir/-t6607.html...post107954 که این مشکل به خاطر استفاده نکردن از فایل mt.js در قالب هست و به دفعات در انجمن مطرح شده و دلیل پاسخ ندادن من و دیگر کاربرن نیز همین بوده.

امیدوارم که توضیحات بنده کافی بوده باشه و جواب انتقادتون رو گرفته باشید.

[تصویر: logo-secondary-pages.png]
۲۰ تیر ۱۳۸۸ ۰۵:۱۷ عصر
ارسال موضوع  موضوع بسته شده 

پرش در انجمن: