ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا وردپرس پیشتاز است ؟
نویسنده پیام
peyman آفلاین
Senior Member

Likes Given: 2
ارسال: #1
چرا وردپرس پیشتاز است ؟
خیلی وقته که یه سوال ذهنم رو مشغول کرده...
چرا برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس اینهمه قالب رنگو وارنگ فارسی وجود داره ولی MT با اینهمه طرفدار قالبهاش محدوده به همین چند تایی که توی سایت هست که البته این چند تا هم به نظر من خیلی ساده هستند.
این صفه رو ببینید
پوسته های وردپرس

خداوکیلی چه قالبهای قشنگی داره

اینا رو هم ببینید
نمونه - نمونه وردپرس فارسی

نمونه

نمونه

به نظرتون این قالبها برای ام تی هم وجود دارند ؟

کنکور کاردانی به کارشناسی کامپیوتر | انجمن بچه های کنکوری ! | [url="http://www.parsbook.org"]دانلود کتاب اکترونیکی رایگان
[/url]
۲۲ بهمن ۱۳۸۷ ۰۹:۵۱ عصر
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
Silence آفلاین
Posting Freak

Likes Given: 1
ارسال: #2
چرا وردپرس پیشتاز است ؟
peyman نوشته شده:خیلی وقته که یه سوال ذهنم رو مشغول کرده...
چرا برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس اینهمه قالب رنگو وارنگ فارسی وجود داره ولی Mt با اینهمه طرفدار قالبهاش محدوده به همین چند تایی که توی سایت هست که البته این چند تا هم به نظر من خیلی ساده هستند.
این صفه رو ببینید
پوسته های وردپرس

خداوکیلی چه قالبهای قشنگی داره

اینا رو هم ببینید
نمونه - نمونه وردپرس فارسی

نمونه

نمونه

به نظرتون این قالبها برای ام تی هم وجود دارند ؟

به دليل اينكه قالب هاي انگليسي براي وردپرس زياده...
فارسي كردن قالب زياد زمان نمي بره...اما طراحي كردن قالب زمان زيادي مي ريه...

...
۲۲ بهمن ۱۳۸۷ ۱۰:۱۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
EhsanETS آفلاین
Posting Freak

ارسال: #3
چرا وردپرس پیشتاز است ؟
دست رو دل خیلی ها گذاشتی

دلیل می شه براش اورد اما خوب هر کس نظری داره.

وقت گیر بودن طراحی قالب برای ام تی نسبت ورد پرس به خاطر ظرافت ها و گستردگی والایی که ام تی داره شاید یکی از دلایلش باشه و دلیل دیگه اینکه ام تی اکثرا شخصی کار می شه.

اما من به شخصه همینجا اعلام می دارم که دوست دارم قالب برای ام تی آماده کنم و احتمالا به سبک خودم چندتایی آماده خواهم کرد (البته تبدیل خواهم کردSmile) فعلا مژده بدم که یک قالب ساده و شیک رو تقریبا آماده کردم که احتمال زیاد تا هفته دیگه برای عموم می ذارم.

ترا ای کهن بوم و بر دوست دارم...
گاه نبشته های من...
۲۲ بهمن ۱۳۸۷ ۱۰:۱۸ عصر
peyman آفلاین
Senior Member

ارسال: #4
چرا وردپرس پیشتاز است ؟
Silence نوشته شده:به دليل اينكه قالب هاي انگليسي براي وردپرس زياده...
فارسي كردن قالب زياد زمان نمي بره...اما طراحي كردن قالب زمان زيادي مي ريه...

بلاخره MT هم توی سرتاسر دنیا طرفدار داره. منظور من هم همین بود که چرا قالبهای Wordpress ( چه انگلیسی و چه فارسی ) ازMT خیلی بیشتر.
خصوصا MT ورژن چهار که دیگه اوج کم قالبیه !!

کنکور کاردانی به کارشناسی کامپیوتر | انجمن بچه های کنکوری ! | [url="http://www.parsbook.org"]دانلود کتاب اکترونیکی رایگان
[/url]
۲۲ بهمن ۱۳۸۷ ۱۰:۲۶ عصر
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر Like Post نقل قول این ارسال در پاسخ
peyman آفلاین
Senior Member

ارسال: #5
چرا وردپرس پیشتاز است ؟
ehsanets نوشته شده:دست رو دل خیلی ها گذاشتی

دلیل می شه براش اورد اما خوب هر کس نظری داره.

وقت گیر بودن طراحی قالب برای ام تی نسبت ورد پرس به خاطر ظرافت ها و گستردگی والایی که ام تی داره شاید یکی از دلایلش باشه و دلیل دیگه اینکه ام تی اکثرا شخصی کار می شه.

اما من به شخصه همینجا اعلام می دارم که دوست دارم قالب برای ام تی آماده کنم و احتمالا به سبک خودم چندتایی آماده خواهم کرد (البته تبدیل خواهم کردSmile) فعلا مژده بدم که یک قالب ساده و شیک رو تقریبا آماده کردم که احتمال زیاد تا هفته دیگه برای عموم می ذارم.

من زیاد سر در نمیارم ولی فکر کنم طراحی قالب وردپرس یخورده سخت تر باشه چون تمام قسمتهای قالب Php هستند.

در ضمن منتظر قالبتون هستیم Wink

[/url]
۲۲ بهمن ۱۳۸۷ ۱۰:۲۸ عصر
Source-Nevis آفلاین
Senior Member

Likes Given: 0
ارسال: #6
چرا وردپرس پیشتاز است ؟
به این خاطر که هرکدام از طرفداران وردپرس، دست کم یک قالب طراحی یا ترجمه کرده اند. اما ام تی... همه از اعضای تیم (تیم اصلی یا تیم فارسی) انتظار دارند.

[/align]
۲۲ بهمن ۱۳۸۷ ۱۰:۳۶ عصر
EhsanETS آفلاین
Posting Freak

ارسال: #7
چرا وردپرس پیشتاز است ؟
peyman نوشته شده:من زیاد سر در نمیارم ولی فکر کنم طراحی قالب وردپرس یخورده سخت تر باشه چون تمام قسمتهای قالب Php هستند.

این حرف من نبود. حرف بچه ها زبر دست طراحی هم ورد پرس هم ام تی هست

ترا ای کهن بوم و بر دوست دارم...
گاه نبشته های من...
۲۲ بهمن ۱۳۸۷ ۱۰:۳۸ عصر
Source-Nevis آفلاین
Senior Member

Likes Given: 0
ارسال: #8
چرا وردپرس پیشتاز است ؟
نقل قول:من زیاد سر در نمیارم ولی فکر کنم طراحی قالب وردپرس یخورده سخت تر باشه چون تمام قسمتهای قالب Php هستند.

نه اصلا اینطور نیست. طراحی پوسته های وردپرس خیلی سریع تر از پوسته های ام تی انجام میشه. تگ ها هم واضح تر هستند.

[/align]
۲۲ بهمن ۱۳۸۷ ۱۰:۴۰ عصر
Silence آفلاین
Posting Freak

ارسال: #9
چرا وردپرس پیشتاز است ؟
peyman نوشته شده:بلاخره Mt هم توی سرتاسر دنیا طرفدار داره. منظور من هم همین بود که چرا قالبهای Wordpress ( چه انگلیسی و چه فارسی ) ازmt خیلی بیشتر.
خصوصا Mt ورژن چهار که دیگه اوج کم قالبیه !!

يكي ديگه از دلايل اينه كه نصب قالب براي ام تي به راحتي نصب قالب براي وردپرس نيست...(در حالت ديفالت...)...
توي وردپرس...پوشه قالب رو آپلود مي كنيد توي قسمت قالب ها...بعد هم از توي پنل وردپرس قالب رو انتخاب مي كنيد...
در حالي توي ام تي بدون داشتن پلاگين اين كار امكان پذير نيست...
يه مشكل ديگه هم كه باز بر مي گرده به مشكل بالا اينه...بر فرض يه قالب طراحي شد...بايد دقيقاً مثل خود قالب ديفالت ام تي كد گذاري بشه...كه بشه با دست بردن توي فايل ها اون رو براي پلاگين (مجاني) ام تي آماده كرد...
يا اينكه يه مقداري هزينه بشه براي يه پلاگين مخصوص اين كار...(كه به دليل غير رايگان بودن پلاگين مربوطه و تست نكردن اون...نمي دونم آيا باز هم روش خاصي از تگ گذاري رو مي طلبه يا نه...)...

...
۲۲ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۲۷ عصر
Morteza آفلاین
Posting Freak

Likes Given: 12
ارسال: #10
چرا وردپرس پیشتاز است ؟
عموما در تمام سی ام اس ها نحوه طراجی قالب یک شکله !

دیزاین اچ تی ام ال
ماژول بندی قالب .
تگ گذاری .

مبتنی بر پرل بودن هسته ام تی سرعت توسعه خود ام تی رو می گیره و ازدیاد تگ ها و حرفه ای بودن محیط سرعت توسعه قالب ها رو .
ام تی سیستمی هست که بیشتر برای سایت های حرفه ای استفاده می شه تا وبلاگ نویسی .
برای همین قالب ها معمولا به صورت سفارشی و با قیمت های متعارف بازار طراحی می شه .
تعدادی قالب هم موجود هست برای کسایی که می خوان با ام تی وبلاگ نویسی ساده داشته باشن .
این خوبه که ام تی هم قالب های متنوع زیاد داشته باشه . اما قالبا ام تی برای کارای حرفه ای تر استفاده می شه

[تصویر: ubuntu2_userbar.gif]
۲۲ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۴۷ عصر
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: